Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα football.co.uk, έχει εκτενή αναφορά στο σημερινό συμβάν με το θέμα να έχει τίτλο: «Οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν όχι στη χριστουγεννιάτικη γιορτή».

Στη συνέχεια αναφέρει χαρακτηριστικά παρουσιάζοντας τι συνέβη στην ελληνική ομάδα.: «Ο Άγιος Βασίλης δεν επισκέφτηκε την ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας, αφού οι παίκτες ψήφισαν να ακυρωθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ελληνικής ομάδας!

Στην προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθεί η εκδήλωση διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κλαμπ, το οποίο δεν μπορεί να βγάλεις εις πέρας τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς αυτούς.

Την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση της ομάδας και οι μέτοχοι δόθηκαν 200.000 ευρώ στους παίκτες, ένα ποσό που είναι σαν σταγόνα στον ωκεανό σε σύγκριση με τα πέντε εκατομμύρια που ανέρχονται οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν προσπαθήσει να προσελκύσουν επενδυτές στην ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ψάξει για υποψήφιους αγοραστές στην Τουρκία και σε αραβικά έθνη».

Στο τέλος το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ένωση γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές στο Περιστέρι και κατέβηκε από την πρώτη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.