Facebook Pixel ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Μάρτης της ΑΕΚ
| 2011-12-25 00:30:00

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Μάρτης της ΑΕΚ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Μάρτης της ΑΕΚ

Από το πάρτι πρόκρισης στην Τούμπα, στη νύχτα που όλοι οι ΑΕΚτζήδες θέλουν να διαγράψουν από τη μνήμη τους και από την αδειοδότηση που ήρθε στο... παρά πέντε, μέχρι την αποχώρηση του Παππά.

Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του. Μία χρονιά που είχε πολλά άσχημα για την αγαπημένη μας ομάδα, αλλά και κάποιες πολύ καλές στιγμές, όπως η επιστροφή στους τίτλους, μετά από 9 χρόνια. Το aek365.gr κάνει την ανασκόπηση του έτους που μας... αποχαιρετά και καθημερινά θα σας παρουσιάζει τα κυριότερα περιστατικά που σημάδεψαν τον κάθε μήνα του χρόνου.

Τα ματς του μήνα

Πέντε παιχνίδια έδωσε η ΑΕΚ μέσα στον μήνα, εκ των οποίων τρία ήταν για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Ο τελικός απολογισμός θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ καλός, αφού ήρθε η πρόκριση στον τελικό, με νίκη μέσα στην Τούμπα (έπειτα από το 0-0 του πρώτου αγώνα), αλλά και με μία ακόμα «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα (νίκη και με Καβάλα 1-0). Ωστόσο, όλα τα παραπάνω τα επισκίασε ένα γεγονός που κανείς δεν θα θέλει να θυμάται. Που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, από τότε και για όλον τον υπόλοιπο μήνα. Φυσικά, πρόκειται για το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου η Ένωση έγραψε μία από τις πιο «μαύρες» σελίδες της ιστορίας της.

Το επεισόδιο

Το βράδυ της 20ης Μαρτίου θα διαρκέσει πολλές περισσότερες ώρες, από ότι οποιαδήποτε άλλη νύχτα του χρόνου. Η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ούτε να... κρυφτεί κάτω από το χαλάκι της πρόκρισης, στον τελικό του Κυπέλλου, που είχε έρθει λίγες μέρες πριν. Αγανακτισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ φτάνουν στα Σπάτα και περιμένουν τους παίκτες. Το ίδιο συμβαίνει και στο Holliday Inn. Η διοίκηση αποφασίζει να τους στείλει όλους με ταξί στα σπίτια τους, ενώ Αδαμίδης και Δημητριάδης πάνε στα Σπάτα και συζητάνε με τους οπαδούς που βρίσκονται εκεί. Παράλληλα, η ΠΑΕ εκδίδει μία αστεία ανακοίνωση και δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο το κλίμα. Η Original κάνει το ίδιο μία μέρα μετά και προχωράει σε μία σκληρή ανακοίνωση, που ζητάει παραιτήσεις. Ο Βασίλης Δημητριάδης, λίγες ώρες μετά την ήττα-σοκ στο Καραϊσκάκη, την υποβάλλει στον Σταύρο Αδαμίδη, ωστόσο αυτή δεν γίνεται δεκτή. Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως ο ίδιος τόνισε στο aek365.gr, όμως ούτε αυτή η παραίτηση έγινε δεκτή από τον Πέτρο Παππά.

Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα στο aek365.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags