Ακούγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες για την Έβερτον και τον Κώστα Μανωλά σε σημείο οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ να ρωτούνε τον νεαρό αμυντικό, μήπως αλιεύσουν καμία παραπάνω πληροφορία (και τη... σπάσουν προς τα έξω). Ο Μανωλάς πάντως που δεν μιλάει σε κανένα, ακολουθώντας τις συμβουλές του θείου του Στέλιου, έδειχνε άγνοια για αυτό το ενδιαφέρον και τόνιζε πως μόνο από τα δημοσιεύματα του Τύπου ακούει για τον βρετανικό σύλλογο.

Πάντως τη Δευτέρα τα δημοσιεύματα στα βρετανικά Media, οργίασαν και πάλι. Αρχικά την σκυτάλη πήρε η “Daily Mail” και στη συνέχεια η ”Daily Mirror”, οι οποίες κάνουν αναφορά στις βλέψεις της ομάδας του Λίβερπουλ για τον Έλληνα στόπερ.

Ο κόσμος το έχει… τύμπανο και ο Μανωλάς κρυφό καμάρι δηλαδή! Εκτός και αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν μιλάει με τον... μπάρμπα του, ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ για τον ανηψιό του, κάτι που είναι αδύνατο λόγω στενής συγγένειας.

Πάντως, δεν ειναι λίγοι  αυτοί που δεν πιστεύουν στις ικανότητες του νεαρού Κώστα και θεωρούν ότι οι μεταγραφικές σειρήνες από το νησί, θυμίζουν έντονα τα... παιχνιδάκια που κάνουν οι μάνατζερ για να προωθήσουν συμφέροντα των πελατών τους. Αν αληθεύει αυτό το ενδεχόμενο, τότε  ισχύει η άλλη ρήση του θυμόσοφου λαού. Αυτή που λέει, "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι"