Facebook Pixel Ικανοποίηση Ντέμη, αλλά θέλει την… ουσία
| 2011-12-27 22:40:00

Ικανοποίηση Ντέμη, αλλά θέλει την… ουσία

Ικανοποίηση Ντέμη, αλλά θέλει την… ουσία

Η θέση της πλευράς του Ντέμη Νικολαΐδη μετά την σημερινή πρώτη δικαστική νίκη της ΑΕΚ εις βάρος της οικογένειας Ψωμιάδη.

Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε το... κυνήγι στον Μάκη Ψωμιάδη. Ως ποδοσφαιριστής μετά το επεισόδιο που είχαν στο σπίτι του στην Φιλοθέη το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου του 2003, ουσιαστικά τον «τελείωσε» από την ΑΕΚ. Ως πρόεδρος ένα χρόνο μετά ξεκίνησε το δικαστικό «κυνήγι» στον Big Mac. Ο λόγος για τον Ντέμη Νικολαΐδη που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό όσα κάνει η ΑΕΚ για να πάρει πίσω τα χρήματα που δικαιούται από την υπόθεση Ψωμιάδη.

Η πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενημερώθηκε για την σημερινή πρώτη δικαστική «νίκη» της Ενωσης εις βάρος του Ψωμιάδη και εξέφρασε αρχικά την ικανοποίηση της. Ωστόσο, ο Ντέμης (όπως και άπαντες…) περιμένουν η Δικαιοσύνη να κάνει το χρέος της και να μπει στην ουσία. Δηλαδή, να καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει τα χρήματα της πίσω από όσα υπεξαίρεσε η διοίκηση Ψωμιάδη την περίοδο που ήταν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Ντέμης έχει παραστεί σχεδόν σε όλες τις εκδικάσεις από το 2004 (στην τελευταία που αναβλήθηκε δεν ήταν μια και ήταν βέβαιο ότι θα αναβληθεί) και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί και σε αυτήν στις 4 Απριλίου, εκεί που αναμένεται να παραστεί και ο προφυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης. Αν βεβαίως έχει εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο τρίμηνο…


ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags