Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Στον Παναθηναϊκό χάνουν παίκτες δίχως καν να… παλέψουν. Μήπως έγινε καμία προσπάθεια το περασμένο καλοκαίρι για να μείνει ο Σισέ; Λευκή πετσέτα πέταξε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με τους μέτοχους – αμέτοχους να το παίζουν Κινέζοι. Το είχαν πάρει όλοι απόφαση ότι ο Γάλλος θα αφεθεί να ταξιδέψει σε άλλες πολιτείες. Και ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε καν μάχη για να κρατήσει τον παίκτη, τον πιο πολύτιμο και λίντερ ποδοσφαιριστή του την περασμένη σεζόν.

Τώρα βλέπουμε ότι το πιθανότερο είναι ο Νίνης να φύγει κι αυτός. Κι έτσι, μάλιστα, όπως έχει γίνει το κλίμα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορέσει να βοηθήσει καν στο β’ μισό του πρωταθλήματος. Προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα επιστρέψει, ενώ και το κλίμα είναι βαρύ γι’ αυτόν, όπως βλέπουμε από τις τελευταίες εξελίξεις.

Εδώ, λοιπόν, παρατηρείται το εξής τρομερό.

Ο πιο αγαπημένος παίκτης των οπαδών του ΠΑΟ ήταν ο Σισέ. Πάει, όμως. Έφυγε! Κι εύκολα, μάλιστα.

Ο Νίνης είναι επίσης ένας από τους πολύ αγαπημένους ποδοσφαιριστές. Ο μέσος οπαδός του Παναθηναϊκού αισθάνεται τον Σωτηράκη δικό του παιδί. Ξέρει ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, έχει χαρεί που τον είδε από αμούστακο παιδάκι στην ενδεκάδα επί Μουνιόθ και θεωρεί ότι είναι ένα γερό χαρτί.

Κι ενώ τόσα χρόνια η διοίκηση του Παναθηναϊκού ζήταγε τα μαλλιά της κεφαλής της για να πουλήσει τον Νίνη, τώρα ο παίκτης είναι έτοιμος να φύγει για πλάκα και, μάλιστα, δίχως η ομάδα να βάλει έστω κι ένα ευρώ στο ταμείο της. Κι έτσι όπως φέρεται ο Παναθηναϊκός είναι σα να αντιμετωπίζει τον Νίνη σαν καμένο χαρτί. Σαν έναν παίκτη που ήδη αποτελεί παρελθόν ουσιαστικά, αν και τυπικά θα είναι στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Μπορεί, λοιπόν, να υπήρξε χαρά με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά η είδηση με τον Νίνη προκαλεί λύπη. Και οι δυο παίκτες είναι νεαροί, μπορούν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, αλλά όπως και να έχει φαίνεται ότι ο ένας από τους δυο θα χαθεί έτσι όπως πάνε τα πράγματα.