Facebook Pixel Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: "Καρφάρες" Νικολακόπουλου - Τα έχωσε για τη διαιτησία - "Χάρισε κόκκινη - Στο... μηδέν ο Ουί-Τζο"
| 2022-10-13 23:13:00

"Καρφάρες" Νικολακόπουλου - Τα έχωσε για τη διαιτησία - "Χάρισε κόκκινη - Στο... μηδέν ο Ουί-Τζο"

Sportdog Team
"Καρφάρες" Νικολακόπουλου - Τα έχωσε για τη διαιτησία - "Χάρισε κόκκινη - Στο... μηδέν ο Ουί-Τζο"

Γιατί εξέφρασε παράπονα ο έμπειρος ρεπόρτερ και ποιο ήταν το κέρδος του Ολυμπιακού στο Μπακού. Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπάγκ.

Στη συγκλονιστική, όπως τη χαρακτήρισε, εμφάνιση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και στο… μηδέν του Ουί Τζο μπροστά, στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας την ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ.

«Πήρε κάτι, για να μείνει ζωντανός και μαθηματικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ της ομάδας και σημείωσε: «Αν είχε στο δεύτερο ημίχρονο δυνάμεις ή έστω κάποιους παίκτες επιθετικογενείς, γιατί ο Ουί Τζο είναι στο… μηδέν, θα μπορούσε να ''χτυπήσει'' τη νίκη».

Αναφέρθηκε ακόμη και στη διαιτησία, λέγοντας: «Θα μπορούσαμε να δούμε καλύτερη διαιτησία από τον Άγγλο. Όσο περνούσε το ματς έπαιζε έδρα, δεν την επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, βέβαια, αλλά… Νομίζω, επίσης, ότι το φάουλ του Εμβιλά ίσως είναι αποβολή».

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags