Facebook Pixel Παγκόσμιο Κύπελλο: "Μύλος" λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ - Αίτημα για αποβολή ομάδας από την Ουκρανία
| 2022-10-31 22:58:00

"Μύλος" λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ - Αίτημα για αποβολή ομάδας από την Ουκρανία

Sportdog Team
"Μύλος" λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ - Αίτημα για αποβολή ομάδας από την Ουκρανία

Μπορεί η σέντρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να απέχει λίγες μέρες όμως οι Ουκρανοί πάνε να βάλουν... βόμβα καταθέτοντας αίτημα να αποβληθεί συγκεκριμένη ομάδα από το τουρνουά.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Βόμβα λίγες μέρες πριν την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ καθώς όπως έγινε γνωστό η Ουκρανία καταθέτει έφεση στη FIFA για τη συμμετοχή της εθνικής Ιράν, λόγω της συμμετοχής της χώρας της Ασίας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στον πόλεμο, με τους Ουκρανούς να τονίζουν ότι δίνουν όπλα, παραβιάζοντας τα άρθρα 3 και 4 των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των "πολεμικών διακρίσεων".

"Λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τις συστηματικές εκδηλώσεις παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράν, οι οποίες θα μπορούσαν να παραβιάζουν τις αρχές και τους κανόνες του καταστατικού της FIFA.

Λαμβάνοντας υπόψη το ψήφισμα 22.31 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με την επιβολή κυρώσεων στο Ιράν και την υποτιθέμενη συμμετοχή του Ιράν στη στρατιωτική επίθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας, απευθύνουμε έκκληση στη FIFA με πρόταση να εξεταστεί ο αποκλεισμός της εθνικής ομάδας του Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022", αναφέρει η  εκτελεστική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags