Facebook Pixel ΠΑΟΚ Β' Στην Κορυφή με τον Μπράντονιτς - Αποτελέσματα Super League 2
| 2022-11-20 17:19:00

Ούτε τώρα νίκη η ΑΕΚ Β’ - Κόλλησε στο Αιγάλεω - "Καθάρισε" ο Μπράντονιτς για τον ΠΑΟΚ Β’

Sportdog Team
Ούτε τώρα νίκη η ΑΕΚ Β’ - Κόλλησε στο Αιγάλεω - "Καθάρισε" ο Μπράντονιτς για τον ΠΑΟΚ Β’

Δεύτερη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ Β', τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς τρίποντο για την Ένωση. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της Superleague 2.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε σήμερα η 3η αγωνιστική για τον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Στο Πολύκαστρο Κιλκίς, ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε με 1-2 επί του τυπικά γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό στο ξεκίνημα με τους «ασπρόμαυρους» να απειλούν πρώτη φορά στο 5' όταν ο Χατζηστραβός συνδυάστηκε με τον Σπυράκο και ο τελευταίος σούταρε με τον Πίτκα να μπλοκάρει τη μπάλα ενώ οι «ροσονέρι» απάντησαν στο 7' με τον Φράγκο να εξαπολύει σουτ αναγκάζοντας τον Ταλιχμανίδη να αποκρούσει σε κόρνερ.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το προβάδισμα στο 9' όταν ο Καλαϊτζίδης σέντραρε και ο Εσούμα έπιασε κεφαλιά όμως ο Ταλιχμανίδης απέκρουσε με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε τον κίνδυνο. Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» είχε απάντηση και στο 36' καθώς απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Κωστίκα.

Τελικώς, οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37' όταν ο Μπράντονιτς έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά και πλάσαρε τον Πίτκα κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε καλύτερα και στο 48' έχασε σπουδαία ευκαιρία καθώς ο Πανίδης συνδυάστηκε με τον Τσοπούρογλου που εξαπέλυσε σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Πίτκα. Το γκολ ήρθε ωστόσο στο 55' καθώς ο Πανίδης μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα και πάσαρε στον Μπράντονιτς που εκτέλεσε τον Πίτκα από κοντά για το 0-2.

Το σύνολο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν τα παράτησε και πίεσε με στόχο να βρει ένα τέρμα, κάτι που κατάφερε στο 87' καθώς μετά από φάση διαρκείας, ο Καλογέρης έγινε παραλήπτης της μπάλας και εκτέλεσε τον Ταλιχμανίδη για να διαμορφωθεί το τελικό 1-2.

Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 1-2 επί της τοπικής ομάδας. Το σύνολο του Βαγγέλη Μόρα προηγήθηκε στο 16' με τον Λίταινα ενώ οι Ημαθιώτες ισοφάρισαν στο 56' με τον Ιωάννου και ο Ζαχαράκης με σουτ στο 83' υπέγραψε τη δεύτερη σερί νίκη των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, ο Μακεδονικός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 επί του Θεσπρωτού. Τρία λεπτά ήταν αρκετά για τους Θεσσαλονικείς ώστε να καθαρίσουν καθώς στο 60' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μιλισάβλιεβιτς ενώ στο 63' ήταν η σειρά του Σιμόνι να εκτελέσει τον Τσιμόπουλο. 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις χθεσινές (19/11) αναμετρήσεις, η ΑΕΛεπικράτησε με 1-0 επί της Νίκης Βόλου στο Αλκαζάρ έχοντας ως σκόρερ τον Όγκμποε (37') ενώ ο Ηρακλής άλωσε το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών κερδίζοντας με 0-2 τον Πανσερραϊκό. Πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» ήταν ο Γιουμπιτάνα που σκόραρε δις (25', 53'). Σημειώνεται πως απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής και θα διεξαχθούν τη Δευτέρα (21/11) με την Αναγέννηση Καρδίτσας να υποδέχεται στις 15:00 τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ (σ.σ κεκλεισμένων των θυρών καθώς οι Καρδιτσιώτες έψαχναν να βρουν γήπεδο λόγω επανασποράς που γίνεται στο δημοτικό στάδιο της πόλης) ενώ την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός Β' θα φιλοξενήσει τον Αλμωπό Αριδαίας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η ΑΕΚ Β γκέλαρε στο Αιγάλεω όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την τοπική ομάδα και συνεχίζει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Ηλιούπολη και η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας, η πρώτη νίκη της Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα, 3-0 τον Ηρόδοτο μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ και την ήττα από την Κηφισιά και το πρώτο τρίποντο των Χανίων, στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής, μετά την ήττα από την Παναχαϊκή.

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022

  • ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022

  • ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022

  • ΑΙΓΑΛΕΩ -  ΑΕΚ Β 1-1 (58′ Μπαστιάνος – 42′ Κοσίδης)
  • ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 3-0 (39′ Βασιλείου, 46′ Μπαστακός, 58′ Πολίμος)

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Πολίμος, Μπουσάι, Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Τριανταφυλλάκος, Βασιλείου, Μπαστακός, Χέμπερτ.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Μακρυδάκης, Ροκάκης, Ζιώγας, Γρηγορόπουλος (29′ Κριεζίου), Σουρνάκης, Μασάδο (35′ Φουάσης), Μ. Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Βρετός, Φαλκάο.

  • ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΧΑΝΙΑ 0-2 (8′ Μάναλης, 90′ Μπανγκουρά. 90+2′ Τζωρτζινάκης δοκάρι Επισκοπή)

Επισκοπή: Καλογεράκης, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (86′ Τζωρτζινάκης), Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (57′ Κρίκλοου), Λάμτσε, Πολίτης, Σκεντεράι, Κούτσιας, Νταμπίζας, Βουκελάτος (57′ Χοβανισιάν).

Χανιά: Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Ρότσα (82′ Χιντζίδης), Ζιούλης, Ιμεραλιλάι, Καμαρά, Λεμονής, Μπουτσάκης (77′ Ναζίμ), Κόλα (64′ Ζούμης (82′ λ.τ Μπανγκουρά), Μάναλης, Ελευθεριάδης (64′ Ταβάρες).

  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β αναβολη

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022

  • ATHENS KALLITHEA FC - ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 15:15

Ρεπό: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags