Facebook Pixel Νίκος Καρέλης: "Ψήνεται" μεταγραφή για Καρέλη μετά τη φοβερή σεζόν που κάνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!
| 2022-11-22 16:07:00

"Ψήνεται" μεταγραφή για Καρέλη μετά τη φοβερή σεζόν που κάνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

"Ψήνεται" μεταγραφή για Καρέλη μετά τη φοβερή σεζόν που κάνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

Ο Καρέλης είναι ο παίκτης που χρειάζονται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες για να βρει δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκοράροντας για την ακρίβεια ανά 2,3 φάσεις που εκτελεί!

Νίκος Καρέλης: Την περσινή, άκρως επιτυχημένη για τον ίδιο σεζόν στον Παναιτωλικό (τελείωσε τη χρονιά με 10 γκολ), ο Νίκος Καρέλης πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ομάδα του Αγρινίου. Πίστεψε ότι με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα φέτος, ανεβάζοντας αυτόματα ακόμα περισσότερο τις "μετοχές" του. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, επιβεβαιώνεται στο ακέραιο.

Ο Έλληνας επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 9 τέρματα. Την ίδια στιγμή, ο Καρέλης είναι ο παίκτης που χρειάζονται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες για να βρει δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκοράροντας για την ακρίβεια ανά 2,3 φάσεις που εκτελεί!

Ήδη, όπως έχουμε επαναλάβει, το όνομα του Καρέλη έχει μπει ξανά ψηλά στο "μπλοκάκι" των μεγάλων της Ελλάδας. Ο 30χρονος φορ διανύει τη δεύτερη καλύτερη ποδοσφαιρικά περίοδο της καριέρας του, μετά τα χρόνια του συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι έχει παραστάσεις από μεγάλα κλαμπ όπως ακριβώς συνιστούνο  Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ (σ.σ. με τον Δικέφαλο πανηγύρισε και το πρωτάθλημα), τον κάνουν ακόμη πιο ελκυστική επιλογή.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Τριφυλλίού, που θα ήθελαν να τον ξαναδούν με την πράσινη φανέλα. Αν και με την παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο να συμβεί, διότι ένας από τους δύο θα έπρεπε -αναγκαστικά- να συνιστά τρίτη επιλογή στην επίθεση. Πράγμα άδικο για αμφότερους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags