Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Σοκ στη Βραζιλία με δύο σημαντικές απουσίες - Αναπροσαρμογή πλάνων εν όψει Νότιας Κορέας!
| 2022-12-04 11:36:00

Σοκ στη Βραζιλία με δύο σημαντικές απουσίες - Αναπροσαρμογή πλάνων εν όψει Νότιας Κορέας!

Sportdog Team
Σοκ στη Βραζιλία με δύο σημαντικές απουσίες - Αναπροσαρμογή πλάνων εν όψει Νότιας Κορέας!

Δεν πιστεύει στην ατυχία που έχει βρει την "σελεσάο" ο Τίτε...

Μουντιάλ 2022: Τεράστιο διπλό "χτύπημα" δέχτηκε η Βραζιλία, αφού θα χάσει για το υπόλοιπο της διοργάνωσης δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της.

Συγκεκριμένα, ο στράικερ Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο αμυντικός, Άλεξ Τέλες, τέθηκαν νοκ άουτ για τα επόμενα ματς της ομάδας στο Μουντιάλ 2022, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης των ομίλων με το Καμερούν, το βράδυ της Παρασκευής (2/12).

Όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (3/12) από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, οι δύο παίκτες δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν άλλο την εθνική ομάδα, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών τους είναι αδύνατο να ξεπεραστούν άμεσα.

«Οι Αλεξ Τέλες και Γκαμπριέλ Ζεσούς υποβλήθηκαν σε εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου συνοδευόμενοι από τον γιατρό της εθνικής ομάδας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, και η μαγνητική τομογραφία στο δεξί τους γόνατο επιβεβαίωσε την έκταση των τραυματισμών και την αδυναμία έγκαιρης αποκατάστασης για να συνεχίσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η CBF.

Την ίδια ώρα ο Τίτε προετοιμάζει την "σελεσάο" για να αντιμετωπίσει την Νότια Κορέα (5/12) και με άλλες απουσίες, αυτές των Νεϊμάρ, Ντανίλο και Άλεξ Σάντρο, οι οποίοι ελπίζουν να ξεπεράσουν γρήγορα τα προβλήματά τους για να καταφέρουν να δώσουν το "παρών" στο εν λόγω ματς.

Εάν δεν αγωνιστεί κανένας από τους δύο προαναφερθέντες, ίσως να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ο (σέντερ μπακ) Μαρκίνιος και ο 39χρονος, Ντάνι Άλβες θα μπορούσε να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα.

Εάν ο Τίτε επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντερ Μιλιτάο, σε κάποιο από τα δύο άκρα, όπως έκανε εν τη απουσία του Ντανίλο απέναντι στην Ελβετία, η Βραζιλία δεν θα είχε άλλο "καθαρό" αμυντικό στον πάγκο της!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags