Δεν ξέρουμε τι νταραβέρια άνοιξε σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης με την Wind. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι με τίποτα δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του τον συμπαθέστατο και ταλαντούχο ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη. Και, μάλιστα, το καλύτερο στοιχείο υπέρ του ηθοποιού το έχει ο sportdog και σας το αποκαλύπτει αμέσως!

Μπορεί να είμαστε σκύλοι, αλλά έχουμε μνήμη… ελέφαντα. Με το που ακούσαμε σήμερα για την κίνηση του Μάκαρου σε βάρος της εταιρείας για την διαφήμιση, αμέσως θυμηθήκαμε την τηλεοπτική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στον Σκάι στις 24 Οκτωβρίου.

Τότε, μαζί με τον Βλάση Τσάκα, ήταν καλεσμένος και ο Σπυριδάκης. Ο «Αγαπούλας»! Και ο ηθοποιός πανέξυπνα δηλώνει στην εκπομπή ουσιαστικά «άσχετος» («δεν είμαι ειδικός», λέει χαρακτηριστικά) με το ποδόσφαιρο και ότι όταν υποδυόταν τον πρόεδρο δεν είχε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ηθοποιός είναι, άλλωστε. Όχι αληθινός παράγοντας για να γνωρίζει τι σημαίνουν όλα αυτά.

Πατήστε στο 4’23’’ και 18’57’’ του βίντεο που ακολουθεί και θα δείτε τι λέει για τον Αγαπούλα ο Σπυριδάκης και γενικά για την επίμαχη διαφήμιση στην πρώτη της version (μιλάει και για τον κελεμπία, αφού ο εκπρόσωπος των Αράβων Τσάκας ήταν στο στούντιο του Σκαί), καθώς μετά ακολούθησαν κι άλλες εκδοχές της διαφήμισης, όπως αυτή που εξόργισε τον Ψωμιάδη με τα παραθυράκια και την κουκούλα.