Facebook Pixel Ολυμπιακός: 6+1 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μίτσελ - Απογοήτευση για κορυφαία ονόματα - "Αδειάζει" του Ρέντη
| 2023-01-14 22:20:00

6+1 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μίτσελ - Απογοήτευση για κορυφαία ονόματα - "Αδειάζει" του Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
6+1 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μίτσελ - Απογοήτευση για κορυφαία ονόματα - "Αδειάζει" του Ρέντη!

Ποιοι ψάχνουν ομάδα για πώληση ή δανεισμό και ποιοι υποβιβάζονται! Το sportdog.gr παρουσιάζει τα δεδομένα στο Λιμάνι έχοντας φύγει ο... μισός Γενάρης. Ποιοι παίκτες κέρδισαν την ευκαιρία τους, ποιοι έμειναν εκτός πλάνων και ποιοι ετοιμάζονται για άλλες περιπέτειες.

Ο Μίτσελ αργά και μεθοδικά κάνει κινήσεις που εξασφαλίζουν στον Ολυμπιακό αγωνιστική βελτίωση και ενδεχόμενη... καθιέρωση του ίδιου στον ερυθρόλευκο πάγκο, στην δεύτερη θητεία του. Ούτως ή άλλως έτσι όπως παίζει εσχάτως ο Ολυμπιακός, πολύ δύσκολα θα φύγει το προσεχές καλοκαίρι, μιας και πιστώνεται τα θετικά των εμφανίσεων της ομάδας του Πειραιά.

Πάντως, ο ίδιος θέλει σιγά σιγά να αρχίσουν να γίνονται και αποχωρήσεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ, μιας και μερικοί παίκτες δείχνουν να μην μπορούν να καθιερωθούν.

Αφορμή για αυτό υπήρξε και το τελευταίο ματς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, μιας και ο Μίτσελ άλλαξε και τους 11 σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος με τον Βόλο, ωστόσο είδε αρκετούς παίκες να μην καταφέρνουν να ανταποκριθούν. Κάτι που σημαίνει ότι όσο περνάει η χρονιά τόσο θα μειώνεται το ροτέισον. Και μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Τζολάκη που η παρουσία του Πασχαλάκη σβήνει κάθε πρόβλημα, ωστόσο υπάρχουν άλλα κενά στο ροτέισον που μπορεί να φέρουν άμεσα μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό.

Δεν τρέλαναν με την αποδοσή τους, δεν απογοήτευσαν κιόλας

Παίκτες όπως ο Ρέτσος, ο Σαμασέσκου και ο Κασάμι μπορεί να μην ήταν αρνητικοί, ωστόσο σίγουρα δεν διακρίθηκαν κιόλας. Ο Έλληνας στόπερ δείχνει να μην έχει φτάσει τα στάνταρ που όλοι περίμεναν κάποια χρόνια πριν, ενώ ο Σαμασέσκου έχει περιορισμένη... γκάμα και ατού στο παιχνίδι του, με μεγαλύτερο τα τρεξιματά του.

Όσον αφορά τον Κασάμι είναι φανερό πως βγάζει διάθεση, ωστόσο πρέπει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την φυσική του κατάσταση για να μπει στο ροτέσιον του Ολυμπιακού.

Ο Μαρσέλο ήταν αυτός που ξεχώρισε με την γκολάρα που έβαλε, ωστόσο είναι δεδομένο πως έχει κενά στο ανασταλτικό κομμάτι. Πάντως, όπως και να έχει είναι πολυτέλεια να τον βλέπεις να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και το επιθετικό του ταλέντο το έχουν... ελάχιστοι παίτκες της Σούπερ Λιγκ.

Οι μεγάλες απογοητεύσεις

Από εκεί και πέρα υπήρξαν και μεγάλες απογοητεύσεις. Παίκτες δηλαδή που δύσκολα θα δούμε ξανά σε αγώνες που θα υπάρχει είτε βαθμολογική πίεση, είτε αυτή της πρόκρισης. Δύο από τους παίκτες που πήραν τον χαμηλότερο βαθμό ήταν οι Σισέ,και Ανδρούτσος! Μάλιστα, οι δυό τους έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο πρώτο γκολ του Ατρομήτου και παρότι επρόκειτο για αδιάφορο παιχνίδ, αυτό δεν υφίσταται για παίκτες με έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Ούτως ή άλλως ο Ανδρούτσος παίζει ξεκάθαρα λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων ενώ και ο Σισέ μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει, ωστόσο ήταν απαραίτητο να πάρουν ανάσες οι Ντόι και Σωκράτης, οπότε έπρεπε απλά να παίξει σε ένα αδιάφορο ματς. Σχετικά με τον Ουί Τζο Χουάνγκ δεν υπάρχει κάτι να σχολιαστεί, μιας και θα έπρεπε να αποχωρήσει χθες ο συγκεκριμένος παίκτης. Δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα.

Ιδιαίτερη περίπτωση ο Μασούρας

Κλείνοντας, μια ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Γιώργου Μασούρα. Ο Έλληνας εξτρέμ από τότε που έρχεται από τον πάγκο δείχνει να έχει πέσει ψυχολογικά και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακό χρειάζεται τον καλό Μασούρα. Πάντως, στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν μοιραίος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα πάρει και άλλες ευκαιρίες, εκτός αν σκάσει ικανοποιητική πρόταση οικονομικά!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλανε" το Λιμάνι 22χρονος Έλληνας της Super League - "Σφήνα" από ΑΕΚ - Τελειώνει το συμβόλαιο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags