Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαράς ευαγγέλια στην Πάτρα! Προχωράει η ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς – «Έχουμε αρκετό δρόμο»
| 2023-04-18 07:26:00

Χαράς ευαγγέλια στην Πάτρα! Προχωράει η ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς – «Έχουμε αρκετό δρόμο»

Sportdog Team
Χαράς ευαγγέλια στην Πάτρα! Προχωράει η ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς – «Έχουμε αρκετό δρόμο»

"Είναι μια θετική εξέλιξη αφού έγινε το πρώτο βήμα για την ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής", δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς έγινε με την κατάθεση του φακέλου με ολοκληρωμένη την μελέτη στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά.

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος τόνισε: «Είναι μια θετική εξέλιξη αφού έγινε το πρώτο βήμα για την ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής.

Περιμένουμε να πάρουμε την έγκριση της Γ Γ Αθλητισμού για την άδεια οικοδομής και αισιοδοξώ ότι μέσα στον Μάιο θα έρθει η μελέτη στην διοίκηση της ερασιτεχνικής για να την καταθέσουμε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στον φάκελο με την μελέτη που κατατέθηκε αναφέρονται τα πάντα και είναι δεδομένο ότι θα εγκριθεί η άδεια οικοδομής για την ανάπλαση του γηπέδου.

Το πρώτο βήμα έγινε, είναι θετική εξέλιξη αλλά έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα αφού μιλάμε για έργο του Δημοσίου όπου πάντα υπάρχουν καθυστερήσεις».

Πηγή: Sportfmpatras

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags