Facebook Pixel Νεϊμάρ: "Μύλος" στην Παρί με Νεϊμάρ - Ένα βήμα πριν την έξοδο - Αυτές οι τοπ ομάδες τον θέλουν (ΦΩΤΟ)
| 2023-05-09 18:48:00

"Μύλος" στην Παρί με Νεϊμάρ - Ένα βήμα πριν την έξοδο - Αυτές οι τοπ ομάδες τον θέλουν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Μύλος" στην Παρί με Νεϊμάρ - Ένα βήμα πριν την έξοδο - Αυτές οι τοπ ομάδες τον θέλουν (ΦΩΤΟ)

Πολύ τεταμένο είναι το κλίμα μεταξύ της γαλλικής ομάδας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με τις δύο πλευρές να οδεύουν για "διαζύγιο" και τρεις τοπ συλλόγους της Ευρώπης να περιμένουν στη... γωνία για να τον αποκτήσουν.

Νεϊμάρ: Ριζικές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές στην Παρί το καλοκαίρι μιας και εκτός από τον Λιονέλ Μέσι που φαίνεται πως θα αποχωρήσει, στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μιας και ο ίδιος είναι εδώ και καιρό τραυματίας και τους οπαδούς να τον... σπρώχνουν εκτός ομάδας φωνάζοντας να φύγει έξω από το σπίτι του.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Γαλλίας η Παρί δεν θα έλεγε όχι στην αποχώρηση του Νεϊμάρ μιας και έτσι θα έρθει στα... ίσια του το Financial Fair Play του συλλόγου και μάλιστα όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, αλλά και η Νιούκαστλ είναι ανάμεσα στους συλλόγους που έχουν έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα - Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή - Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags