Facebook Pixel Υποδέχτηκε, μπούκαρε, εκτέλεσε! Γκολάρα Πινέδα με Μεξικό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-06-26 10:42:00

Υποδέχτηκε, μπούκαρε, εκτέλεσε! Γκολάρα Πινέδα με Μεξικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Υποδέχτηκε, μπούκαρε, εκτέλεσε! Γκολάρα Πινέδα με Μεξικό  (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκόραρε στο 3-0 του Μεξικού επί της Ονδούρας στο Gold Cup.

  Με βασικό και εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, τον Ορμπελίν Πινέδα, η εθνική ομάδα του Μεξικού άρχισε εντυπωσιακά την πορεία της στο Gold Cup, καθώς συνέτριψε με 4-0 την Ονδούρα.

    Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Ρόμο, ενώ στο 22` ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους Μεξικανούς. Στο 51ο λεπτό, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψιος της περιοχής, πέτυχε το τρίτο γκολ για τους νικητές, ενώ το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο 64` ο Τσάβες

    Για την ίδια διοργάνωση, η εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, με βασικό τον Λιβάϊ Γκαρσία, νίκησε εύκολα την ομάδα των Νησιών Σεντ Κιτς και Νέϊβις. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, αντικαταστάθηκε στο 78` από τον Τζιλ, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα και από δική του προσπάθεια, προήλθε το αυτογκόλ του Ιμπλ, με το οποίο «γράφτηκε» το τελικό σκορ. Τα άλλα δύο τέρματα των νικητών, σημείωσαν οι Τζόουνς (43`) και Φόρτσουν (65`).

Γκολάρα Πινέδα με Μεξικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το παιχνίδι παίκτης της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Χάιμε Λοθάνο, ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν κατάλαβαν το αγωνιστικό πλάνο του προηγούμενου, Ντιέγκο Κόκα.

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι έκαναν καλή δουλειά, οι παίκτες έδειξαν ενδιαφέρον σε αυτά που προτείνει ο προπονητής, υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι, με τα πόδια μας στο έδαφος. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, έχουν μείνει πέντε παιχνίδια. Για να πετύχουμε τον στόχο, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα», δήλωσε ο Πινέδα στο TUDN.

«Είναι καθημερινή η δουλειά, νομίζω ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε στιβαρά όμς το κάνουμε και με την αυτοπεποίθηση που έχουν οι παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά, με αυτή κερδίσεις, κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής, οι παίκτες τα έκαναν πολύ καλά. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και ελπίζουμε να μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια», συμπλήρωσε.

Όσο για το δικό του γκολ, ο Πινέδα είπε: «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ομαδική δουλειά, θα μπορούσαν περισσότεροι παίκτες να σκοράρουν, ήταν η σειρά μου σήμερα. Ελπίζουμε να έρθουν περισσότερες νίκες και να βελτιωνόμαστε, ώστε οι οπαδοί να είναι χαρούμενοι και να μας στηρίξουν σε αυτή τη διοργάνωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags