Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα πόρτα για Λιβάι Γκαρσία! Απέρριψε πρόταση πάνω από 20 εκατ.Ευρώ
| 2023-07-19 12:27:00

Νέα πόρτα της ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία! Απέρριψε πρόταση πάνω 20 εκατ.Ευρώ

Sportdog Team
Νέα πόρτα της ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία! Απέρριψε πρόταση πάνω 20 εκατ.Ευρώ

Η Ένωση δεν παραχωρεί τον παίκτη, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Πόσο είναι το ποσό κοστολόγησης του ποδοσφαιριστή.

Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, το Sportdog.gr, σας ενημέρωνε, ότι η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Λανς ύψους 18,5 εκατ.Ευρώ.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 έρχεται άλλη μία… πόρτα της Ένωσης σε προσφορά από ομάδα για τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος την περασμένη σεζόν (2022-2023) αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» με 18 γκολ και 7 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δικαιώνοντας τον Ματίας Αλμέιδα που τον προώθησε στην αιχμή του δόρατος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ομάδα του «Δικέφαλου» αετού αρνήθηκε σε νέα πρόταση πάνωαπό 20 εκατ.Ευρώ, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ομάδα που έκανε την πρόταση.

Πάντως η ΑΕΚ φέρεται να αξιώνει ένα αστρονομικό ποσό για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του νταμπλ την προηγούμενη χρονιά. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, η Ένωση φέρεται να κοστολογεί πλέον τον παίκτη στα 30 εκατ.Ευρώ.

Επικοινωνιακά μεταφέρεται σε όλους τους τόνους, ότι η ομάδα δεν καίγεται να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ της. Αν θέλουμε να το αποκωδικοποιήσουμε αυτό, σημαίνει, ότι η Ένωση δεν παραχωρεί τον παίκτη, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags