Facebook Pixel Νεϊμάρ: Σάλος για Νεϊμάρ: Τρανς ινφλουένσερ υποστήριξε ότι συνευρέθηκε με άντρα σε όργιο! (ΦΩΤΟ)
| 2023-07-31 10:52:00

Σάλος για Νεϊμάρ: Τρανς ινφλουένσερ υποστήριξε ότι συνευρέθηκε με άντρα σε όργιο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος για Νεϊμάρ: Τρανς ινφλουένσερ υποστήριξε ότι συνευρέθηκε με άντρα σε όργιο! (ΦΩΤΟ)

Για ακόμα μία φορά ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στην πατρίδα του, μετά τις αποκαλύψεις της τρανς, Σοφία Μπάρκλεϊ.

Μεγάλος σάλος έχεις προκληθεί στην Βραζιλία από τις αποκαλύψεις της τρανς ινφλουένσερ, Σοφία Μπάρκλεϊ, για τις ερωτικές συνευρέσεις του Νεϊμάρ σε πάρτι.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν διατηρούσε δεσμό μαζί της και το 2021, συμμετείχαν σε όργιο στο οποίο ο Βραζιλιάνος σταρ συνευρέθηκε ερωτικά με τον γνωστό σέρφερ, Πέδρο Σκούμπι.

«Αρχίσαμε να μιλάμε, να επικοινωνούμε και στη συνέχεια είπε: «Πάμε στο υπνοδωμάτιο; Θα ήμασταν τέσσερις, εγώ, ο Νεϊμάρ, ο Πέδρο Σκούμπι και μια ακόμα γυναίκα», ανέφερε σε συνέντευξή της η Μπάρκλεϊ, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις...

«Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, υπήρχαν ρούχα παντού. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, αλλά ξέρω ότι το έκαναν, ο Νεϊμάρ και ο Πέδρο Σκούμπι συνευρέθηκαν», υποστήριξε η ινφλουένσερ.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα η Σοφία Μπάρκλεϊ, το πάρτι έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, παρουσία αρκετών σελέμπριτις της Βραζιλίας με διοργανωτή τον Νεϊμάρ, που είχε απαγορεύσει την χρήση κινητών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags