Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκλεκτός που εξελίχθηκε σε… κουτσάλογο! Τί έγραφε το Sportdog πριν το "ναυάγιο" με Κένεντι
| 2023-08-01 11:50:00

Εκλεκτός που εξελίχθηκε σε… κουτσάλογο! Τί έγραφε το Sportdog πριν το "ναυάγιο" με Κένεντι στον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Εκλεκτός που εξελίχθηκε σε… κουτσάλογο! Τί έγραφε το Sportdog πριν το "ναυάγιο" με Κένεντι στον Ολυμπιακό

Οι λόγοι που τον πήγαν πίσω την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. Μία επέμβαση στους κοιλιακούς και ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός που ακολούθησε.

Η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό ναυάγησε. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έτσι η μετακίνηση ακυρώθηκε.

Ποιοι είναι οι λόγοι που ο εκλεκτός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος τον γνώριζε από τη θητεία του στην Γρανάδα, εξελίχθηκε σε… κουτσάλογο; Το Sportdog.gr σε αφιέρωμα για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, το οποίο δημοσιεύτηκε το Σαββάτο 30 Ιουλίου 2023, με τίτλο «Εξτρέμ πολυθεσίτης! Αποθέωση από Μπενίτεθ, Φάμπρεγας - Τον "διάλεξε" ο Μέσι - Προκάλεσε οργή στην Κίνα» είχε "φωτίσει" τα προβλήματα, απ’τα οποία προερχόταν ο παίκτης την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η Βαγιαδολίδ τον απέκτησε τη σεζόν 2022-2023 υπογράφοντάς τον μέχρι το 2027. Ωστόσο άργησε να ντεμπουτάρει με τη φανέλα της (την 5η αγωνιστική εναντίον της Χιρόνα), επειδή όπως αναφέρουν οι Ισπανοί δεν προσαρμόστηκε γρήγορα, ενώ αμέσως μετά υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς.

Μόλις ανάρρωσε από το χειρουργείο και αποθεραπεύτηκε, με το που επέστρεψε τον χτύπησε νέα κακοδαιμονία. Τον Ιανουάριο του 2023, στο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, υπέστη ρήξη του περιφερικού τένοντα του αριστερού μηριαίου δικεφάλου, που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για πάνω από 2 μήνες.

Έτσι πέρσι, δεν κατάφερε να κάνει γεμάτη χρονιά, αφού είχε μόνο 13 συμμετοχές σε La Liga και Copa Del Ray.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags