Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λουίς Πάλμα: Χάλασε κλεισμένη μεταγραφή ο Αλαφούζος, τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς - Συμφωνία Πάλμα με ελληνική ομάδα για 1/1!
| 2023-08-24 20:11:00

Χάλασε κλεισμένη μεταγραφή ο Αλαφούζος, τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς- Συμφωνία Πάλμα με ελληνική ομάδα για 1/1

του Νίκου Στεργίου
Χάλασε κλεισμένη μεταγραφή ο Αλαφούζος, τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς- Συμφωνία Πάλμα με ελληνική ομάδα για 1/1

Δεν ήθελε ούτε να τον δει ο πρέοδρος του Τριφυλλιού κι είχε τους λόγους του, αφού θεωρεί πως δεν το συμπεριφέρθηκε σωστά στην τελευταία τους συνάντηση. Ποιος είναι ο παίκτης που δεν θα φορέσει τελικά τα πράσινα και πού θα συνεχίσει ο άσος από την Ονδούρα;
 

Άρης - Παναθηναϊκός: Στη λύση τού Φραν Βέλεθ φαίνεται ότι έχει στραφεί η ομάδα τού Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των Κίτρινων.

Ο Ισπανός αμυντικός από τις αρχές τού καλοκαιριού ψάχνεται για να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς η καριέρα του στη Σαουδική Αραβία φαίνεται ότι δεν πηγαίνει καλά. Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να αποκαλύψουμε ότι η πρώτη ομάδα στην οποία είχε απευθυνθεί ο Βέλεθ, ήταν ο Παναθηναϊκός στις αρχές του καλοκαιριού.

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν αρνητικός στην προοπτική να είναι εκείνος ο στόπερ που θα ενίσχυε το ρόστερ, καθώς δεδομένα έψαχνε για στόπερ, αλλά ο αστικός μύθος αναφέρει ότι δεν ήθελε ο Γιάννης Αλαφούζος να επιστρέψει στην ομάδα. Ο λόγος; Το καλοκαίρι του 2022, πέρσι δηλαδή, στα 31 του χρόνια, ο Αλαφούζος έδωσε στον Βέλεθ 3ετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ κασέ τον χρόνο, ως επιβράβευση που έγινε αρχηγός, πήρε το Κύπελλο και η ομάδα ετοιμαζόταν για να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια - Όπως και έκανε δηλαδή.

Τι αποφάσισε ο Βέλεθ; Να φύγει για την Αραβία και την Αλ Φατέχ, μια μικρομεσαία ομάδα στο πρωτάθλημα, επειδή του έδινε συμβόλαιο για 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Επαγγελματίας είναι, καλά έκανε, μόνο που τώρα το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι επιστρέφει στον Άρη για συμβόλαιο (το πολύ!) 500.000 ευρώ.

Ο Βέλεθ έχει καλό όνομα και στην Πολωνία, στο πρωτάθλημα της οποίας επίσης έχει συμμετάσχει με επιτυχία, αλλά είναι σαφές ότι έχει αγαπήσει πολύ περισσότερο την Ελλάδα και τις ομορφιές της και ήθελε να επιστρέψει εδώ. Με τον Καρυπίδη να ανοίγει την πόρτα για τον πεπειραμένο άσο, σε μια εποχή που ο Άρης θα χρειαστεί να έχει συνοχή και εμπειρία στο ρόστερ του, αν προχωρήσει αυτό που ακούγεται.

Τι είναι αυτό που ακούγεται; Ότι ο Λουίς Πάλμα μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα έχει αποχωρήσει με ποσό πολύ κοντά σε αυτό που αξιώνει ο Καρυπίδης - Δηλαδή 4+ εκατ. ευρώ. Είτε αυτή η ομάδα είναι η Ρέιντζερς είτε ομάδα από το αραβικό ποδόσφαιρο είτε ακόμα κι αν προχωρήσει η συμφωνία που υπήρξε νωρίς μέσα στο καλοκαίρι με την ΑΕΚ για την αγορά του. Μάλιστα τα τελευταία σενάρια αναφέρουν πως εάν δεν έρθουν τα λεφτά που ζητάει ο πρόεδρος του Άρη, τότε ο άσος από την Ονδούρα θα πωληθεί στην Ένωση, αλλά θα φύγει πιθανότατα τον Γενάρη κι όχι τώρα!

Για να επιστρέψουμε στο θέμα του Βέλεθ, το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, για να μας πει τι έκανε την τελευταία αγωνιστική περίοδο ο Ισπανός στόπερ. "Πέρσι ο Βέλεθ έπαιξε στα 21 από τα 30 παιχνίδια της ομάδας, γιατί είχε τραυματισμούς. Επίσης, φέτος δεν θα τον έβαζαν να παίζει, αν και πρόκειται για μια μεσαία ομάδα της Αραβίας. Άρα ο Άρης θα πάρει έναν παίκτη που δεν ήταν βασικός σε μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος, αν και προφανώς έχει το θετικό ότι γνωρίζει την ομάδα και το πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής", ανέφερε ο καλός συνάδελφος στις δηλώσεις του. 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαβορί ο ΠΑΟ, κρίμα για... Γιούρκα - Δεν γίνεται να περπατάει μέχρι το 75’ - "Γλίτωσε" 6.5 εκατ. ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags