Facebook Pixel Βούιξαν τα ιταλικά ΜΜΕ! Ευκαιρία για Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ
| 2023-10-15 14:52:00

"Ενδιαφέρον" από Ιταλία για Μάρκος Αντόνιο! Η ευκαιρία που βλέπουν για τον παίκτη στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Ενδιαφέρον" από Ιταλία για Μάρκος Αντόνιο! Η ευκαιρία που βλέπουν για τον παίκτη στον ΠΑΟΚ

Τί αναφέρουν για τον Βραζιλιάνο μέσο που είναι δανεικός από τη Λάτσιο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά την θλάση που τον ταλαιπωρεί από το καλοκαίρι είναι ο Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του.

Τα Ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι η διακοπή των Εθνικών ομάδων είναι ευκαιρία για τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος είναι δανεικός από τη Λάτσιο στον ΠΑΟΚ, ώστε να δουλέψει εντατικά και να κερδίσει έδαφος.

«Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες σταματά επίσης το ελληνικό πρωτάθλημα και δίνει στον Μάρκος Αντόνιο περισσότερο χρόνο για να προσπαθήσει να ανακάμψει. Ο Βραζιλιάνος μέσος, μάλιστα, δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στη σεζόν και ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Conference League, το παρακολουθούσε από τις κερκίδες» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

To who is who

Ο Μάρκος Αντόνιο γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2000 στο Ποκόες της Βραζιλίας κι όπως κάθε παιδί στην χώρα του καφέ, «ερωτεύτηκε» το ποδόσφαιρο, με την… πρώτη ματιά. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Παραναένσε, πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Εστορίλ.Στην Εστορίλ έμεινε για επτά μόνο μήνες, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και μοίρασε δύο ασίστ.

Τον Φεβρουάριο του 2019 η Σαχτάρ Ντονέτσκ προσέφερε 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ στην Εστορίλ και έκανε τον 18χρονο τότε αμυντικό μέσο δικό της. Με τη Σαχτάρ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα Super Cup, είχε 101 συμμετοχές, σκόραρε εννιά φορές και μοίρασε πέντε ασίστ, σε τέσσερις σεζόν.Η απόδοσή του στην Ουκρανία κέντρισε το ενδιαφέρον της Λάτσιο, η οποία τον απέκτησε το 2022 για 7.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Σε μία σεζόν στην Ιταλία μέτρησε 22 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags