Nations League: Στα τελικά του Euro 2024 είναι και με τη... βούλα η Τουρκία που κέρδισε με 4-0 τη Λετονία και εξασφάλισε ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου της για την τελική φάση που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι στη Γερμανία, κάτι που παράλληλα ευνοεί και την Εθνική μας ομάδα όπου θα την αντιμετώπιζε στα ημιτελικά των μπαράζ αν δεν περάσει από το δικό της γκρουπ.

Με αυτή την εξέλιξη η Εθνική Ελλάδας στα ημιτελικά των μπαράζ έρχεται αντιμέτωπη με το Καζακστάν, που είναι η πρώτη επιλαχούσα χώρα από το League C, σε αναμέτρηση στην OPAP Arena στις 21 Μαρτίου, ενώ παράλληλα στον άλλο ημιτελικό η Γεωργία θα παίξει με το Λουξεμβούργο, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 26 του ίδιου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν οι Καζάκοι κάνουν την έκπληξη και προκριθούν απευθείας, τότε την θέση τους απέναντι στην Εθνική μας θα πάρει το Λουξεμβούργο, που και αυτό έχει πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλό του, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα είναι μεταξύ της Γεωργίας με το Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι οι επιλαχούσες ομάδες που μπορούν να βρεθούν απέναντι στην Ελλάδα στα μπαράζ μέσω Nations League, σε περίπτωση πρόκρισης του Καζακστάν και του Λουξεμβούργου είναι κατά σειρά οι: Αζερμπαϊτζάν, Κόσοβο, Βουλγαρία, Νησιά Φερόε, Βόρεια Μακεδονία, Βόρεια Ιρλανδία, Κύπρος, Λευκορωσία, Εσθονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος να φύγει τζάμπα top όνομα στο Λιμάνι - Τον ζήτησε ο Μαρτίνεθ από Μαρινάκη - "Σφήνα" από Γαλλία!