Facebook Pixel ΕΠΟ: Επίσημη απάντηση για το πέταλο στην "OPAP Arena" - "Γι’ αυτό έμειναν κλειστές οι θύρες" - Ποιος το αποφάσισε!
| 2023-10-17 14:10:00

Επίσημη απάντηση ΕΠΟ για το πέταλο στην "OPAP Arena" - "Γι’ αυτό έμειναν κλειστές οι θύρες" - Ποιος το αποφάσισε!

Sportdog Team
Επίσημη απάντηση ΕΠΟ για το πέταλο στην "OPAP Arena" - "Γι’ αυτό έμειναν κλειστές οι θύρες" - Ποιος το αποφάσισε!

Την δική της θέση για το κλειστό πέταλο στην "OPAP Arena", στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Ολλανδία, εξέφρασε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Τι λένε από την Αστυνομία.

Ανακοίνωση για το θέμα με το κλειστό πέταλο στην χθεσινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέδωσε η ΕΠΟ, τονίζοντας ότι υπεύθυνη για αυτή την απόφαση ήταν η Ελληνική Αστυνομία, παραπέμποντας στην ανακοίνωση της τελευταίας στις 13 Οκτωβρίου.

Σε αυτή λοιπόν, η απόφαση με αριθμό 5 αναφέρει πως «Οι κερκίδες των θυρών 19, 21, 23, 25 & του Α (κάτω) διαζώματος καθώς και των θυρών 20, 22 & 28 του Β (άνω) διαζώματος του γηπέδου OPAP Arena θα παραμείνουν κενές φιλάθλων, καθώς και τα αντίστοιχα τουρνικέ που οδηγούν στις συγκεκριμένες θύρες, με μέριμνα της ΠΑΕ και της διοίκησης του γηπέδου OPAP Arena».

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζεται ότι υπεύθυνη για τα μέτρα τήρησης της τάξης διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η Ελληνική Αστυνομία και αυτό ισχύει και για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ολλανδίας  στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτό τον αγώνα όλα τα μέτρα τάξης, μεταξύ των οποίων και το ότι παρέμεναν κλειστές οι θύρες 19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος, αποφασίστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με διαταγή που εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2023 και την οποία η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να εκτελέσει".

Βέβαια, μπορεί η ΕΛ.ΑΣ να πήρε εκείνη την απόφαση για να μείνει κλειστό το πέταλο στην "OPAP Arena", ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να έχει γίνει μετά από προτροπή των ανθρώπων της ΑΕΚ και της ΕΠΟ που ήταν παρόντες στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγιναν την Δευτέρα 25/9 και την Τρίτη 10/10, όπως φαίνεται και στην σχετική ανακοίνωση.

Κάτι τέτοιο, πάντως, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από κάποια από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αστυνομίας με τα σχετικά έγγραφα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aποκάλυψη Καρπετόπουλου - Για αυτό ήταν άδεια η θύρα 21 στο ματς της Εθνικής - Άτυπη συμφωνία ΑΕΚ, ΕΠΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags