Facebook Pixel Eredivisie: Τεράστιο ΣΟΚ στο Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν - "Κατέρρευσε" στο χορτάρι ο Μπας Ντοστ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-29 20:02:00

Τεράστιο ΣΟΚ στο Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν - "Κατέρρευσε" στο χορτάρι ο Μπας Ντοστ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Τρομακτική στιγμή με τον Ολλανδό επιθετικό της Ναϊμέγκεν, ο οποίος σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο δίχως να έρθει σε επαφή με αντίπαλο!

Eredivisie: Ένα σοκαριστικό περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή και εν συνεχεία την απόφαση για οριστική ματαίωση της αναμέτρησης μεταξύ της Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και της Ναϊμέγκεν.

Στο 90+1' όλοι στο γήπεδο "πάγωσαν", καθώς ο επιθετικός της Ναϊμέγκεν, Μπας Ντοστ, "κατέρρευσε" στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει συγκρουστεί με κάποιον αντίπαλο!

Αμέσως τα ιατρικά τιμ έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 34χρονο ποδοσφαιριστή,ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων σχημάτισαν ένα τείχος γύρω του. Ο Ντοστ αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά με φορείο, ενώ τα πρώτα χαρμόσυνα νέα δεν άργησαν να φτάσουν, καθώς τόσο η Ναϊμέγκεν όσο και η Άλκμααρ έγραψαν στα social media πως ο έμπειρος άσος έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Ντοστ και ενώ ήταν πάνω στο φορείο, ύψωσε το χέρι του, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ότι είναι καλύτερα στην υγεία του.

Μερικές ώρες αργότερα, η Ναϊμέγκεν ανέβασε φωτογραφία του από το νοσοκομείο, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα «τα πάω καλά, η βοήθεια που έλαβα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Τώρα είμαι στο νοσοκομείο και νιώθω καλά. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη».

Για την ιστορία, τη στιγμή της διακοπής η Ναϊμέγκεν βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Ντοστ στο 11' και ο Μάτσον στο 31' έδωσαν στους φιλοξενούμενους προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ για την Άλκμααρ μείωσε στο 57' ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags