Facebook Pixel Δημήτρης Κουρμπέλης: Αναπάντεχες εξελίξεις στην καριέρα του Κουρμπέλη - Βγάζουν... είδηση οι Τούρκοι!
| 2023-11-09 16:45:00

Αναπάντεχες εξελίξεις στην καριέρα του Κουρμπέλη - Βγάζουν... είδηση οι Τούρκοι!

Sportdog Team
Αναπάντεχες εξελίξεις στην καριέρα του Κουρμπέλη - Βγάζουν... είδηση οι Τούρκοι!

Μόνο ρόδινα δεν κυλάει η παρουσία του Έλληνα χαφ στην Τράμπζονσπορ. Διαβάστε τι συμβαίνει.

Στην πόρτα της εξόδου της Τράμπζονσπορ φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παρότι είναι στην ομάδα μόλις μερικούς μήνες.

Ο διεθνής χαφ μετακόμισε στην Τουρκία από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο που θέλει στον τουρκικό σύλλογο και τα Μέσα της γειτονικής χώρας τον εμφανίζουν ανάμεσα στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, έχει παραδώσει στην διοίκηση της ομάδας την λίστα με τους παίκτες που είναι για να αποχωρήσουν, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, συμπεριλαμβάνοντας και το όνομα του Κουρμπέλη.  

Μάλιστα, το πλάνο της ομάδας της Τραπεζούντας είναι να γίνουν τέσσερις προσθήκες, εκ των οποίων οι δύο θα αφορούν σε μέσους, κάτι που κάνει ακόμα πιο επισφαλή την θέση του Έλληνα άσου στο ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουρμπέλης έχει καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές στον τουρκικό σύλλογο ως βασικός, ωστόσο εδώ και 2,5 μήνες βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουτέρ από Τουρκία για ΠΑΟ - "Εκτέλεσε" πέρυσι με 3ποντα τον Αταμάν - Ταχυδακτυλουργικά για την 5αδα (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags