Facebook Pixel Το όνειρο του Χουάνγκ στη Σερβία εξελίσσεται σε εφιάλτη!
| 2023-11-09 17:45:00

Το όνειρο του Χουάνγκ στη Σερβία εξελίσσεται σε εφιάλτη!

Sportdog Team
Το όνειρο του Χουάνγκ στη Σερβία εξελίσσεται σε εφιάλτη!

Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα για τον διεθνή Νοτιοκορεάτη μέσο, η μεταγραφή του οποίου από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα έγινε "σίριαλ".

Ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ πίεσε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, με τις σχέσεις του παίκτη με τον σύλλογο να φτάνουν στα άκρα.

Τελικά ο διεθνής μέσος μετακόμισε στη Σερβία για χάρη του Ερυθρού Αστέρα και από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή στο Champions League αποτέλεσε το μεγαλύτερο δέλεαρ για τον ίδιο προκειμένου να πάρει αυτή την απόφαση.

Πάντως, τα πράγματα κάθε άλλο παρά ιδανικό εξελίσσονται, αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχει μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες στους ομίλους και έχει χάσει κάθε μαθηματική ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

«Ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ έχει μόνο δύο αγώνες για το UCL και χρειάζεται να πάρει τουλάχιστον την τρίτη θέση στον όμιλό του για να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League», αναφέρει το νοτιοκορεατικό sports.news.nate.com. «Το Champions League είναι ένας από τους μεγάλους λόγους που ήρθα εδώ. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στην καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο”, είχε δηλώσει ο Χουάνγκ και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση καθώς το πολυαναμενόμενο στάδιο τελειώνει σε μια σύντομη εμπειρία», υπογραμμίζει με… νόημα το νοτιοκορεατικό δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανονάκι" στον Ολυμπιακό - Αυτόν "τελείωσε" ο Μαρινάκης από τους Ερυθρόλευκους - Τεράστιο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags