Facebook Pixel Η κρυφή συμφωνία Σαββίδη - Μελισσανίδη, για αυτό είναι στον... αέρα ο Πογέτ - Η Νο1 ομάδα φαβορί για "Ντελια"!
| 2023-11-17 23:45:00

Η κρυφή συμφωνία Σαββίδη - Μελισσανίδη, για αυτό είναι στον... αέρα ο Πογέτ - Η Νο1 ομάδα φαβορί για "Ντελια"!

GOALάρες by Εvaggelistis
Η κρυφή συμφωνία Σαββίδη - Μελισσανίδη, για αυτό είναι στον... αέρα ο Πογέτ - Η Νο1 ομάδα φαβορί για "Ντελια"!

Γιατί ο ΠΑΟΚ θα διαλέξει τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, ο λόγος που ο Ομοσπονδιακός προπονητής... απολογήθηκε απευθείας στην Τούμπα και όχι στον Μπαλτάκο και ποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει και γιατί, σοβαρές πιθανότητες να κάνει δικό της τον Κωνσταντέλια.

EΠΟ: Η αποκάλυψη/πρόβλεψη του Αχιλλέα Μπέου πως ο Γκαγκάτσης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας στη θέση του Μπαλτάκου -  αφού πλέον είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να επιλέξει βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει μεταξύ Μελισανίδη και Ιβάν Σαββίδη -  κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα agents εδώ και τουλάχιστον 20 ημέρες!! Μάλιστα έτσι εξηγούσαν, λόγω της εκκρεμότητας /αλλαγής της προεδρικής σκυτάλης σε 6 μήνες και το γεγονός πώς ο  Γκους Πογιέτ παραμένει στον αέρα, δηλαδή χωρίς συμβόλαιο μετά τον Μάιο ακόμα και αν έχει προκριθεί στο Γιούρο μέσω των μπαράζ. Σχετικά για αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση φέρεται να ήταν ενήμερος και Ουρουγουανός εκλέκτορας. Προφανώς και για αυτό το λόγο ο Πογιέτ έσπευσε να δικαιολογηθεί  ουσιαστικά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όταν πριν από μερικούς μήνες είχε αποκλείσει τον Κωνσταντέλια  και ο δικέφαλος δημοσίως εκδήλωσε τα σφοδρά παράπονα του. Τότε ο Πογιέτ έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται παγκοσμίως, δηλαδή να πάρει τηλέφωνο ο ίδιος τους ανθρώπους  του ΠΑΟΚ και να τους δώσει εξηγήσεις αλλά  και... ενημέρωση για πειθαρχικό παράπτωμα του "Ντέλια". Δεν το έκανε με τον....Μπαλτάκο αλλά το έκανε με τον σύλλογο για τον παίκτη του!!!Κοινώς δημόσιες σχέσεις πόσω μάλλον με τους ανθρώπους ενός κλαμπ (Γκσγκάτση για την ακρίβεια) που προσεχώς κάλλιστα μπορεί να έχει λόγο και στην δική του υπόθεση...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ: Ξεκίνησε στην 11αδα στο φιλικό με την Νέα Ζηλανδία και σχεδόν ... οργίασε. Και ο πιο ... εύκολος τίτλος ήταν ..."ο Ντέλιας εξέθεσε τον Πογιέτ "!! Βέβαια για να τα λέμε όλα ήταν και πολύ χαμηλό το εμπόδιο του αντιπάλου, χωρίς βέβαια αυτό να μειώνει το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο του χαρισματικού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.Με αφορμή λοιπόν την παρουσία του στη γαλανόλευκη και το πρώτο του γκολ με αυτή, θυμηθήκαμε μια σοβαρή πρόβλεψη που ακούσαμε πριν από  περίπου 2 εβδομάδες. Σύμφωνα λοιπόν με επαγγελματίες του ψαγμένου και καλά πληροφορημένου χώρου της ελληνικής πιάτσας των agents,  ο Κωνσταντέλιας το ερχόμενο καλοκαίρι θα παίξει πολύ δυνατά για τον Αγιαξ. Και όταν λένε θα παίξει δεν εννοούνε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να κάνει πρόταση η ολλανδική ομάδα αλλά να είναι τέτοια που θα τον κάνει και δικό της. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν,  που η συγκεκριμένη πιάτσα από όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες που γουστάρουν και σκανάρουν σε μόνιμη βάση πλέον τον "Ντέλια" υποστηρίζει πως αυτός αν φύγει το καλοκαίρι από την Τούμπα τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Άγιαξ για να τον κάνει δικό του. Μάλιστα διευκρινίζεται πως αυτό δεν έχει να κάνει με την παρουσία του πρώην εκλέκτορα της εθνικής Ελλάδας Φαν Σχιπ στον πάγκο του. Άλλωστε ο Άγιαξ ήθελε τον Κωνσταντέλια και το καλοκαίρι, αλλά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Γερμανό αθλητικό του διευθυντή τον Σβέν Μίσλινταντ , οδήγησε τότε στο να μην κάνει επίσημη πρόταση που θα ήταν αρκετά πάνω  από τα 10 εκατομμύρια η ολλανδική ομάδα στον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Άγιαξ έχει ξεχάσει τον βιρτουόζο του ΠΑΟΚ. Το αντίθετο... Έτσι κι αλλιώς καθυστερεί ακόμα αυτή η υπόθεση αφού θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέος Πισάρο για ΑΕΚ - Τον έπιασαν με συμπαίκτες και γυναίκες στο ξενοδοχείο - Μακριά από τη νυχτερινή Αθήνα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags