Facebook Pixel Πλησιάζει το ντεμπούτο του Μανδά στη Λάτσιο!
| 2023-11-21 02:31:00

Πλησιάζει το ντεμπούτο του Μανδά στη Λάτσιο!

Sportdog Team
Πλησιάζει το ντεμπούτο του Μανδά στη Λάτσιο!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στον ιταλικό Τύπο για την άνοδο του συμπατριώτη μας στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του Χρήστου Μανδά ήταν η μεταγραφή του στη Λάτσιο από τον ΟΦΗ την 1η Σεπτεμβρίου. Ο Μαουρίτσιο Σάρι επέλεξε να τον κρατήσει ως 3ο τερματοφύλακα στη Ρώμη, αντί να μείνει δανεικός στην Κρήτη μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά.

Ο συμπατριώτης μας έχει ανεβεί στην ιεαρχία! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport, ο 21χρονος Έλληνας παίκτης έχει ξεπεράσει πλέον τον Λουίτζι Σέπε και θεωρείται πια ο 2ος γκολκίπερ της Λάτσιο, πίσω από τον Ιβάν Προβεντέλ. Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα θεωρεί πολύ πιθανό ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ να κάνει ντεμπούτο στις 5 Δεκεμβρίου, στον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Τζένοα.

«Ο Μανδάς έχει δείξει την αξία του, με σούπερ επιδόσεις στις προπονήσεις της Λάτσιο και φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Σέπε»αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα."

Ο Μανδάς ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου, με την πρώτη ομάδα του οποίου κατέγραψε 33 συμμετοχές. Το 2022 ααγωνίστηκε στον ΟΦΗ, πραγματοποιώντας 29 συμμετοχές, οι οποίες του έδωσαν το εισιτήριο για τη μετακίνηση στην ομάδα της Ρώμης.

Η μεταγραφή στη Λάτσιο κόστισε 1,3 εκατομμύρια Ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags