Facebook Pixel Ατάκες Παπαδόπουλου: ’’Θα ήθελα τον Τζόλη στην Εθνική Ανδρών - Δουλευταράς ο Παναγίδης’’
| 2023-11-22 05:40:00

Ατάκες Παπαδόπουλου: ’’Θα ήθελα τον Τζόλη στην Εθνική Ανδρών - Δουλευταράς ο Παναγίδης’’

Sportdog Team
Ατάκες Παπαδόπουλου: ’’Θα ήθελα τον Τζόλη στην Εθνική Ανδρών - Δουλευταράς ο Παναγίδης’’

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων μίλησε για τη νίκη με την Πορτογαλία και για τους παίκτες του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και στάθηκε στο ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη του για τον αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο τη Γαλλία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5:

Για τη χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Πορτογαλία: «Η αλήθεια είναι ότι η Εθνική Ελπίδων είναι λίγο ξεχασμένη. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε επιτυχίες και να θυμούνται όλοι αυτά τα παιδιά, πως είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Νομίζω ότι οι παίκτες αποδέχονται έναν προπονητή που τους δείχνει σεβασμό και αγάπη, δουλεύει μαζί τους και προσπαθεί να τους πείσει να παίξουν καλά απέναντι σε μεγάλες και καλές ομάδες. Και με τη Κροατία φέραμε ισοπαλία αν και έπρεπε να τη κερδίσουμε και την Πορτογαλία καταφέραμε να την κερδίσουμε, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές της παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το να πείσεις τους ποδοσφαιριστές ότι μπορούνε, θέλει πολλή δουλειά. Πέραν από τη πίστη και το πάθος, είναι και η τακτική και η στρατηγική. Αναλύσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο, παίξαμε στον ανοιχτό γήπεδο και έτσι ήρθαν οι ευκαιρίες αλλά και η ανατροπή. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που ακολουθήσαν το πλάνο μας, τους συνεργάτες μας και σε όλους που έκαναν κατάθεση ψυχής. Στην Εθνική Ελπίδων προσπαθούμε να τους κάνουμε ομάδα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε επιτυχίες. Πλέον, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά έχουμε ακόμη αρκετά ματς στα οποία θα παιχτεί η πρόκριση στον τελικό».

Για τις εξαιρετικές χθεσινές εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη και του Μιχάλη Παναγίδη: «Για τον Χρήστο τι να πω, δεν χρειάζεται να πω πολλά, ξέρετε τι έχει κάνει. Χαίρομαι πολύ που πάει πολύ καλά, είναι σημαντικός για την Ελπίδων, γιατί αυτός έχει βάλει τα περισσότερα γκολ. Σε προσωπικό επίπεδο θα ευχόμουν να πάει και στην Εθνική Ανδρών, αλλά σε επίπεδο ομάδας θα τον ήθελα να παραμείνει στην Ελπίδων.

Και για τον Μιχάλη, χαίρομαι να βλέπουμε νέα παιδιά, να αναδεικνύονται και να παίζουν. Εγώ προσπαθώ να είμαι δίκαιος και όταν είναι καλός στις προπονήσεις να παίζει. Έτσι και ο Μιχάλης, μπήκε και σκόραρε. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, δουλευταράς. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και στην ομάδα του, στην οποία θα πρέπει να παίζει. Πρέπει να παίζουν στις ομάδες τους και να τους εμπιστευτούν οι προπονητές, γιατί το αξίζουν».

Τέλος, έκανε το δικό του σχόλιο και για τη σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών κόντρα στη Γαλλία: «Δύσκολο παιχνίδι, πολύ καλή ομάδα η Γαλλία. Και εμείς είμαστε σε καλό μουντ, θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να βάλουμε τα στοιχεία που έχουμε ως λαός. Το αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να είναι τέλειο και όλες οι ευκαιρίες να γίνουν γκολ. Θα είναι και γεμάτο το γήπεδο, οπότε εύχομαι ότι καλύτερο για την Εθνική μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags