Facebook Pixel Ελλάδα - Γαλλία: "Κράξιμο" από την Equipe για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena - Πάει "κόντρα" στην Αστυνομία
| 2023-11-21 22:00:00

"Κράξιμο" από την Equipe για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena - Πάει "κόντρα" στην Αστυνομία

Sportdog Team
"Κράξιμο" από την Equipe για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena - Πάει "κόντρα" στην Αστυνομία

Τι αναφέρει δημοσιογράφος της γαλλικής εφημερίδας, αφού... παραξενεύτηκε από την εικόνα της άδειας κερκίδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Λουάκ Τανζί, εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων της Equipe, αναφέρεται στο ζήτημα του κλειστού πετάλου στην OPAP Arena, στην αναμέτρηση Ελλάδα - Γαλλία.

Ο Τανζί ανέβασε ένα τιτίβισμα με το πέταλο του γηπέδου που είναι κλειστό και έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο μπάνερ της UEFA που αναφέρει «respect» (σσ. σεβασμός) για να καλυφθεί το κενό. Με τον Γάλλο ρεπόρτερ να τονίζει πως η κερκίδα παραμένει κλειστή ώστε να μην υπάρξουν ζημιές από οπαδούς άλλων ομάδων, αφού αποτελεί το πέταλο των οργανωμένων της Ένωσης.

«Μεγάλος μουσαμάς της UEFA που θα μειώσει τη χωρητικότητα του γηπέδου της Αθήνας απόψε σε 26.000 για να αποτρέψει τους οπαδούς άλλων συλλόγων από το να βλάψουν την κερκίδα αυτών της ΑΕΚ», έγραψε.

Υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει ότι το πέταλο θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας μετά από εισήγηση-απόφαση της αστυνομίας, αφού πλησίον του φιλοξενούνται οι οπαδοί της εθνικής Γαλλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags