Facebook Pixel Αποκάλυψη Βράνιες για τον σεισμό στην Τουρκία! Πώς γλίτωσε τα χειρότερα
| 2023-11-27 18:14:00

Αποκάλυψη Βράνιες για τον σεισμό στην Τουρκία! Πώς γλίτωσε τα χειρότερα

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βράνιες για τον σεισμό στην Τουρκία! Πώς γλίτωσε τα χειρότερα

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ θυμήθηκε την περίοδο που ταρακουνήθηκε η γειτονική χώρα και πέθαναν εκατοντάδες άνθρωποι.

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι συμπαίκτες του στη Χατάισπορ με τον φονικό σεισμό στην Τουρκία θυμήθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος σέντερ μπακ, όπως αποκάλυψε γλίτωσε τα χειρότερα λόγω ενός τραυματισμού στην πλάτη, καθώς ζήτησε από την πρώην ομάδα του να αποθεραπευθεί στην πατρίδα του.

«Θυμάμαι ότι τραυματίστηκα στην πλάτη σε μια προπόνηση πριν από παιχνίδι με την Γαλατασαράι. Ο προπονητής μου είπε να ταξιδέψω μαζί με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη και αν αισθανθώ καλύτερα να αγωνιστώ. Εγώ ήδη τσέκαρα το ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στο Σεράγεβο.

Τελικά συμφώνησα με τον προπονητή να παίξω, αλλά μετά την αναμέτρηση να επιστρέψω στη Μπάνια Λούκα για αποθεραπεία.

Ο Ατσού καθόταν δίπλα μου στα αποδυτήρια. Έκλεισε αεροπορικό εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψει στο Λονδίνο. Επρόκειτο να παραχωρηθεί δανεικός. Τελικά αγωνίστηκε σε εκείνο το εντός έδρας παιχνίδι με την Κασίμπασα όπου σκόραρε το νικητήριο γκολ.

Είχε αποφασίσει να μείνει στην ομάδα και να παλέψει για μια θέση. Γιόρτασε εκείνο το βράδυ μετά τον αγώνα με τους φίλους του μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα. Λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του στον φονικό σεισμό. Εγώ βρισκόμουν σπίτι μου και γλίτωσα.

Είδα αργότερα το κτήριο στο οποίο βρισκόταν το διαμέρισμα μου πως έγινε. Εάν δεν είχα τραυματιστεί στην πλάτη, θα είχα σκοτωθεί από τον σεισμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags