Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Καρβαλιάλ: 6+1 στη "μαύρη λίστα" Καρβαλιάλ - Άμεσα διακοπή συμβολαίου στον Ολυμπιακό - Πρόταση για τον φορ η Παρτιζάν!
| 2024-01-02 19:32:00

6+1 στη "μαύρη λίστα" Καρβαλιάλ - Άμεσα διακοπή συμβολαίου στον Ολυμπιακό - Πρόταση για τον φορ η Παρτιζάν!

του Παναγιώτη Νικολάου
6+1 στη "μαύρη λίστα" Καρβαλιάλ - Άμεσα διακοπή συμβολαίου στον Ολυμπιακό - Πρόταση για τον φορ η Παρτιζάν!

"Σκούπα" στο Λιμάνι, αδειάζουν πολλές θέσεις στο ρόστερ. Δεν χάνουν καθόλου χρόνο και παράλληλα με τις μεταγραφές, τρέχουν και τις υποθέσεις των αποχωρήσεων. Ποιοι θα περάσουν άμεσα από τα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές και ποιοι ψάχνουν ομάδα...

Αποφασισμένοι για σημαντικές αλλαγές στο πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου είναι στον Ολυμπιακό, καθώς διοίκηση, Πέδρο Άβες και Κάρλος Καρβαλιάλ έχουν συμφωνήσει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο για το ρόστερ που θέλουν να παρουσιάσουν προσεχώς και ήδη το σχέδιο βρίσκεται σε εφαρμογή.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η χρονική στιγμή που έκλεισε και ήρθε Ελλάδα από την Πορτογαλία ο Φραν Ναβάρο και φυσικά η μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Στο Λιμάνι γνωρίζουν ότι ακολουθούν πολλά και δύσκολα παιχνίδι, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και την φετινή σεζόν και για αυτό δεν θέλουν να χάνουν καθόλου χρόνο.

Όπως σας ενημερώσαμε όμως και σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες παράλληλα με τις προσθήκες τρέχουν κι όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, όπως φυσικά των ανανεώσεων και των αποχωρήσεων. Ο Καρβαλιάλ έχει κάνει τις εισηγήσεις του και η διοίκηση έχει… πάρει την μπάλα και ξεκινάει συζητήσεις.

Έτσι λοιπόν, το επόμενο διάστημα εκτός από προσθήκες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις με αποχωρήσεις. Στη «μαύρη λίστα» υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα και ήδη έχουν ενημερωθούν πως πρέπει να βρουν ομάδα, καθώς είτε θα φύγουν δανεικοί είτε θα λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν είναι ο Όλα Σολμπάκεν και Ιβάν Μπρνιτς, με τον πρώτο να γυρίζει στη Ρόμα και τον δεύτερο να δίνεται βασικός είτε στο εξωτερικό είτε σε κάποια ομάδα της Ελλάδας, αφού υπάρχει ήδη ενδιαφέρον και έτσι θα μπορούν να τον παρακολουθούν καλύτερα ενόψει καλοκαιριού.

Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν όμως και στην άμυνα, καθώς στο Λιμάνι προσπαθούν να φέρουν δύο στόπερ και όλα δείχνουν ότι θα διακοπεί ο δανεισμός των Γιάκσον Πορόσο και Νίκολας Φρέιρε, ενώ άμεσα θα κληθούν να περάσουν από τα γραφεία για να διακοπούν τα συμβόλαιά τους οι Κίνι και Ιμπόρα που δεν υπολογίζονται.

Τέλος, έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες και για τον Στέβαν Γιόβετιτς (ίσως για αυτό υπάρχει κινητικότητα και για δεύτερη μεταγραφή επιθετικού μετά τον Ναβάρο), καθώς στη Σερβία πληροφορίες αναφέρουν πως η Παρτζιάν τον παρακολουθεί στενά και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο επόμενος στον Ολυμπιακό μετά τον Μαρτίνς - Ραντεβού με Μαρινάκη - Υπογράφει συμβόλαιο 800.000!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags