Facebook Pixel Μαντάρα ο διαιτητής! Μετράει το γκολ του Μασούρα - Πέναλτι Κάλενς στον Ναβάρο – Θέατρο Πινέδα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-01-08 15:17:00

Μαντάρα ο διαιτητής! Μετράει το γκολ Μασούρα, πέναλτι σε Ναβάρο - Θέατρο Πινέδα - Ξεκάθαρος για Λεωφόρο (Vid)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ποια είναι η άποψη του Κωνσταντίνου Φινοκαλιώτη για τη διαιτησία του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Μαντάρα τα έκανε ο Σλοβάκος διαιτητής που διηύθυνε το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Ο έμπειρος διαιτητής υποστήριξε αρχικά, ότι στο ΠΑΟΚ-Άρης μπορεί να υπάρχουν κάποιες λάθος αποφάσεις του διαιτητή σε κάποια μαρκαρίσματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω σχόλια.

Στο Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός υπάρχουν δύο φάσεις. Στη μία φάση που υπάρχει διαμαρτυρία Ιωαννίδη για πέναλτι, πρέπει να δοθεί κίτρινη στον επιθετικό του Παναθηναϊκού. «Δεν νοείται παίκτης να προσπαθεί να πάρει έτσι παράβαση», σημείωσε και υποστήριξε, ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού.

Στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ η κριτική του Φινοκαλιώτη αξίζει προσοχής. «Ο διαιτητής χαρίστηκε από την αρχή. Ήταν πολύ δυνατό το παιχνίδι. Υπήρχαν παραβάσεις που δεν έδωσε, όπως και κίτρινες. Γι’αυτό στη συνέχεια έχασε τον αγώνα», σημείωσε αρχικά.

«Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ μάλλον βοηθός δεν είδε γιατί είχε παίκτη μπροστά του. Καλώς μέτρησε», είπε και στη συνέχεια μίλησε για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μασούρα: «Ενώ στη φυσική ροή του αγώνα φαίνεται, ότι ο Μασούρας κάνει παράβαση, σε επόμενο πλάνο βλέπουμε μια άλλη αλήθεια που δείχνει, ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

Η λήψη από πίσω δεν είναι καθοριστική, γιατί δεν γνωρίζουμε, ότι η μπάλα χτύπησε ώμο και χέρι. Από μπροστά είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκει ώμο και όχι χέρι. Νομίζω, ότι υπάρχει λάθος από τον διαιτητή και από το VAR που δεν επανεξετάστηκε η φάση».

Στη συνέχεια υποστήριξε, ότι υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κάλενς στον Ναβάρο. «Υπάρχει επαφή. Νωρίτερα αν υπάρχει κράτημα είτε από τον επιθετικό στον αμυντικό είτε από τον αμυντικό στον επιθετικό, η λήψη από το συνδρομητικό δεν μας βοηθά να κατατοπιστούμε», είπε.

Στο τέλος τόνισε, πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Πινέδα. «Περισσότερο πήγε να κερδίσει το πέναλτι. Φαίνεται από την κίνηση που σηκώνει τα πόδια του προς τα πίσω. Εκεί είναι σωστή η απόφαση να μη δώσει πέναλτι», δήλωσε.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης στην εκπομπή "Σφύρα Καλά" στο παραπάνω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags