Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Υπέγραψε πριν 6 μήνες, αλλά φεύγει λόγω... τρελού προέδρου - Πρώην της Ίντερ για Ολυμπιακό, "σφήνα" από Τερίμ!
| 2024-01-09 22:08:00

Υπέγραψε πριν 6 μήνες, αλλά φεύγει λόγω... τρελού προέδρου - Πρώην της Ίντερ για Ολυμπιακό, "σφήνα" από Τερίμ!

του Γιώργου Κτενά
Υπέγραψε πριν 6 μήνες, αλλά φεύγει λόγω... τρελού προέδρου - Πρώην της Ίντερ για Ολυμπιακό, "σφήνα" από Τερίμ!

Αθλητικός στόπερ που κόστισε το καλοκαίρι 2.5 εκατομμύρια! Πώς μπορεί ένας παίκτης που άλλαξε ομάδα μόλις το καλοκαίρι, κάνει γεμάτη σεζόν, είναι διεθνής και έχει χρηματιστηριακή αξία στα 5 εκατ. ευρώ, να βρεθεί ως ελεύθερος στην Ελλάδα;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την περίπτωση του Αντριού Γκραβιγιόν έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, για να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή. Ο 25χρονος υψηλόσωμος στόπερ παίζει στην Αδάνα, την τουρκική ομάδα που ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί της λόγω της παραχώρησης των Χένρι Ονιεκούρου και Παπέ Αμπού Σισέ, αν και τελευταία ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα βάζουν στο… κόλπο και τον Παναθηναϊκό λόγω Φατίχ Τερίμ.

Ο Γκραβιγιόν έχει χρηματιστηριακή αξία στα 5 εκατ. ευρώ, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα τη Γουαδελούπης και προέρχεται από τμήματα υποδομής της Ίντερ - Με θητεία μεταξύ άλλων σε Σασουόλο, Άσκολι, Τορίνο, Ρεμ.

Το παράδοξο στο ρεπορτάζ είναι ότι η Αδάνα είχε πληρώσει 2,5 εκατ. ευρώ μόλις πριν από έξι μήνες για την απόκτησή του, ο 25χρονος άσος είναι επιδραστικός στα παιχνίδια της (έχει μέχρι στιγμής 19 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ), παρόλα αυτά μπορεί να αποχωρήσει.

Η απάντηση, όπως εξήγησε μέσω του sportdog ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βασιλάκος, που γνωρίζει πολύ καλά το τουρκικό ποδόσφαιρο, μπορεί να βρίσκεται στον ιδιόρρυθμο πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, αλλά και στο γεγονός ότι χρωστάει χρήματα στους ποδοσφαιριστές.

"Ελεύθερος στον Ολυμπιακός ο Γκραβιγιόν - Αθλητικός, δυνατό κορμί, εκρηκτικός - Εύκολη κάρτα"

"Ο πρόεδρος της Αδάνα είναι εκκεντρικός, χρωστάει σε παίκτες γιατί δεν τους πληρώνει τα συμβόλαιά τους. Και ο βασικός επιθετικός ήθελε να φύγει, έχουν θέματα οικονομικά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το πώς θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Γκραβιγιόν:

"Είναι πολύ πιθανό να φύγει κι ας υπέγραψε συμβόλαιο πριν από έξι μήνες. Έχουν αποχωρήσει ήδη δύο ποδοσφαιριστές και αναμένεται να το κάνουν κι άλλοι. Μπορεί και ως ελεύθερος να έρθει, αν δεν τον πληρώνει".

Πώς είναι αγωνιστικά;

"Αθλητικός είναι, δυνατό κορμί, εκρηκτικός αλλά δεν με έπεισε ότι είναι κάποιος στόπερ που μπορεί να γίνει ηγέτης, ότι είναι κοντρολαρισμένος πνευματικά. Λίγο πιο ποιοτικός στο build up από τον Μπα και τον Σισέ, αλλά έχει κι αυτός την εύκολη κάρτα".

Σε σχέση με τους παίκτες που έχει τώρα στην άμυνά του ο Ολυμπιακός; 

"Πιο αθλητικός από τους υπολοίπους, υψηλότερο ταβάνι αλλά δεν είναι τόσο ώριμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον Κόρντομπα - Τον "στέλνουν" στον Ολυμπιακό αντί για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags