Facebook Pixel Ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για τον Έσε!
| 2024-01-17 18:39:00

Ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για τον Έσε!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για τον Έσε!

Ο εκλέκτορας του ομοσπονδιακού συγκροτήματος των Πολωνών παρακολουθεί τον Αργεντινό.

Ο Σαντιάγκο Έσε απέκτησε πολωνικό διαβατήριο, καθώς η γιαγιά του είναι Πολωνή. Έτσι πλέον έχει διπλή υπηκοότητα και το γεγονός, ότι έχει εμφανιστεί μόνο στις ομάδες νέων της Αργεντινής έχει τη δυνατότητα να παίξει με την Εθνική Πολωνίας.

Όπως αναφέρει ο πολωνικός Τύπος, σύντομα ο Έσε αναμένεται να συναντηθεί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαλ Πρόμπιερζ, προκειμένου να συζητήσουν αυτήν την πιθανότητα. Ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας (ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα, καθότι είχε αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη το 2011) θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να συναντήσει τον άσο του Ολυμπιακού.

«Εάν οι συνομιλίες είναι θετικές, τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να κληθεί», σημειώνεται σε πολωνικό ρεπορτάζ, το οποίο παρομοιάζει τον Έσε με την περίπτωση του Μάτι Κας, ο οποίος επέλεξε να φορέσει τα ερυθρόλευκα της Εθνικής Πολωνίας (αντί της Αγγλίας).

Πάντως η Πολωνία θα αγωνιστεί τον Μάρτιο κόντρα στην Εσθονία, στο πλαίσιο των μπαράζ του Nations League. Οι «αετοί» αν ξεπεράσουν τον ημιτελικό, στον τελικό θα βρεθούν με τη νικήτρια του ζευγαριού Ουαλία-Φινλανδία.

O 22χρονος χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ουρακάν έναντι 4 εκατ.Ευρώ, έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με την "ερυθρόλευκη" φανέλα με 1 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags