Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Σαββατοκύριακο των ντέρμπι - Ματσάρες σε Super League, Premier League, LaLiga και όχι μόνο... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-02-02 14:44:00

Το Σαββατοκύριακο των ντέρμπι - Ματσάρες σε Super League, Premier League, LaLiga και όχι μόνο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Χρόνο και διάθεση να έχετε να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο.

Έπειτα από μια εβδομάδα γεμάτη με Euroleague, Premier League, LaLiga, Κύπελλο Γερμανίας, Κύπελλο Ελλάδας και Κόπα Άφρικα, η δράση συνεχίζεται αμείωτη και το Σαββατοκύριακο. Δύο ημέρες που είναι γεμάτες ντέρμπι στο ποδόσφαιρο σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Το Σάββατο το βράδυ στην Ολλανδία υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ του Τζον Φαν Σιπ να υποδέχεται την πρωτοπόρο και σχεδόν σίγουρα πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν. H PSV βρίσκεται 12 βαθμούς μπροστά από την 2η Φέγενορντ και δύσκολα θα καλυφθεί αυτή η διαφορά. Αυτό είναι το μοναδικό σπουδαίο ματς του Σαββάτου, αφού την Κυριακή γίνεται πανικός.

Ξεκινώντας από το απόγευμα, όλα τα βλέμματα είναι στην Premier League και το σούπερ ματς της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο. Σε μια αναμέτρηση κορυφής για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά δεσπόζει το αιώνιο ντέρμπι της Super League, με τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ να υποδέχεται στην άδεια Λεωφόρο τον Ολυμπιακό του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Όμως, τα μεγάλα ματς δεν σταματούν εκεί καθώς στη Γαλλία υπάρχει το Λυών - Μαρσέιγ, στην Ιταλία το Ίντερ - Γιουβέντους και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι (22:00), στο τεράστιο ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ρεάλ υποδέχεατι την Ατλέτικο.

ΣΑΒΒΑΤΟ (3/2)

21:00 Άγιαξ - Αϊντχόφεν (Novasports2)

ΚΥΡΙΑΚΗ (4/2)

18:30 Άρσεναλ - Λίβερπουλ (Novasports Premier League)

21:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)

21:45   Λυών - Μαρσέιγ (Novasports2)

21:45 Ίντερ - Γιουβέντους (Cosmote Sport 2)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (Novasports1)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags