Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλόνισε ο Νάγκελσμαν: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε και δεν άφησε γράμμα»
| 2024-02-24 14:56:00

Συγκλόνισε ο Νάγκελσμαν: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε και δεν άφησε γράμμα»

Sportdog Team
Συγκλόνισε ο Νάγκελσμαν: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε και δεν άφησε γράμμα»

Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για τον Γερμανό προπονητή.

Δεν είναι πολύ συνηθισμένο να μιλά κανείς τόσο ανοιχτά για την ιδιωτική του ζωή, αλλά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε στο Der Spiegel, για το τραγικό επεισόδιο που χρειάστηκε να περάσει όταν ήταν 20 ετών.

Ο νυν προπονητής της Εθνικής Γερμανίας είπε σε συνέντευξή του ότι ο πατέρας του, ο οποίος εργαζόταν στις μυστικές υπηρεσίες, αυτοκτόνησε .

«Σκέφτομαι συχνά εκείνη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα μάθημα προπονητή στο Ομπερχάχινγκ, κοντά στο Μόναχο , και έπαιρνα την κάρτα μου C. Ξαφνικά, ο διευθυντής του μαθήματος μου είπε να βγω έξω. Έτσι έκανα κάτι αστείο και ρώτησε κάτι σαν, "Λοιπόν, είμαι ήδη πολύ καλός;" «Την επόμενη στιγμή ήμουν μπροστά στον πεθερό μου εκείνη την ώρα, ο οποίος μου είπε ότι ο πατέρας μου είχε αυτοκτονήσει.

"Ο πατέρας μου δεν άφησε αποχαιρετιστήριο γράμμα, δεν υπήρχε εξήγηση. Αλλά ο τρόπος που πήρε τη ζωή του κατέστησε σαφές ότι η απόφασή του ήταν απολύτως σαφής γι 'αυτόν. Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια, αλλά με βοήθησε να ξέρω ότι πραγματικά "Ήθελα να πεθάνω και ότι δεν ήταν μια κραυγή για βοήθεια ή ένα σήμα. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστώ μια τέτοια απόφαση", συνεχίζει στο Der Spiegel .

Ο Nagelsmann , ο οποίος συζήτησε πολλά θέματα, εξηγεί επίσης ότι ο πατέρας του εργαζόταν στην Υπηρεσία Πληροφοριών και ότι δεν μιλούσε πολύ για την επαγγελματική του δουλειά. "Δεν ξέρω ακριβώς τι έκανε. Σίγουρα δεν ήταν στη διοίκηση. Δεν του επέτρεπαν να μιλήσει για τη δουλειά του. Αυτός ήταν και ο λόγος που έλεγε συχνά ότι όλα ήταν υπερβολικά για εκείνον".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags