Facebook Pixel Η Παναγιά ήταν με τον Κηπουρό στη Νέα Σμύρνη!
| 2012-02-11 20:06:00

Η Παναγιά ήταν με τον Κηπουρό στη Νέα Σμύρνη!

Η Παναγιά ήταν με τον Κηπουρό στη Νέα Σμύρνη!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν ανίκητο Κηπουρό, ο οποίος διατήρησε ανέπαφη την εστία του!

Ο Πανιώνιος μπήκε φορτσάτος στο παιχνίδι και απείλησε με το καλημέρα, με τον Κηπουρό να στερεί από τον Κούτσι το γκολ σε τετ α τετ στο 2'. Οι “κυανέρυθροι” ανέλαβαν πρωτοβουλίες και τον έλεγχο του παιχνιδιού (είχαν και την κατοχή της μπάλας), προσπάθησαν όμως να απειλήσουν περισσότερο με σουτ παρά με οργανωμένες προσπάθειες (7', 16', 33'). Από την άλλη μεριά ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να λειτουργήσει επιθετικά. Μια προσπάθεια έκανε όλο και όλο, με τον Ζαραδούκα να βγάζει μια καλή σέντρα στο 19' αλλά ο Σιδεράκης βγήκε και μάζεψε την μπάλα. Η ειρωνεία ήταν ότι λίγο αργότερα ο δανεικός παίκτης από τον Ολυμπιακό τραυματίστηκε στο γόνατο και έδωσε τη θέση του στο 27' στον Βάντερσον. Στο ημίχρονο πάντως οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Το πρόβλημα των γηπεδούχων στην τελική προσπάθεια και επιθετική απραξία του ΠΑΣ ήταν αρκετοί παράγοντες για να διατηρήσουν το στείρο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι σφυροκόπησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασαν αρκετές φορές από το γκολ! Ωστόσο, ο Κηπουρός ήταν σε πολύ καλό απόγευμα και διατήρησε ανέπαφη την εστία του, πραγματοποιώντας κορυφαίες αποκρούσεις (51', 54', 57', 60'). Οι φιλοξενούμενοι όπως στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν επιθετικά, παρ' όλα αυτά έκαναν μια φάση, με τον Σιδεράκη να αποκρούει σωτήρια στην κεφαλιά του Βίλα στο 77'. Αυτή ήταν και η τελευταία επίσκεψη του ΠΑΣ στα καρέ των “κυανέρυθρων”, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά έχασαν και άλλες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Αλλά βρήκαν ξανά μπροστά τους έναν κορυφαίο Κηπουρό, ο οποίος διατήρησε το μηδέν και έτσι η ομάδα του απέδρασε από τη Νέα Σμύρνη με το βαθμό της ισοπαλίας. Φαίνεται ότι η Παναγιά εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη βοήθησε και τον τερματοφύλακα του “Άγιαξ” της Ηπείρου.

90' Καλό σουτ του Ρόκα εκτός περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.

84' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντούνιες από δεξιά, ο Κούτσι δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, ενώ ο Ντιμπαλά ήταν πιο μπροστά, με την μπάλα να περνάει πίσω του και να καταλήγει άουτ.

81' -Τελευταία αλλαγή για τον Πανιώνιο: Έξω ο Σκέμπρι, μέσα ο Ντιμπαλά.

79' Κακό σουτ του Σκέμπρι, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Κούτσι, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

77' Κεφαλιά του Βίλα, ο Σιδεράκης απέκρουσε σε κόρνερ.

70' -Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Μπακαγιόκο στη θέση του Ανδράλα.

65' -Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Μπεσέρα έξω, μέσα ο Σκούφαλης, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους του Πανιωνίου που δεν ξέχασαν το πέρασμά του από τη Νέα Σμύρνη.

60' Σουτ του Σάμαρη μέσα από την περιοχή έσωσε και πάλι ο Κήπουρός με ωραία εκτίναξη.

57' Σέντρα του Σιόβα μέσα από την περιοχή, Σκέμπρι και Κούτσι δεν προλαβαίνουν να την εκμεταλλευτούν με την μπάλα να φεύγει άουτ.

54' Σουτ του Σκέμπρι ξανά αποκρούει ο Κηπουρός.

51' Δυνατό σουτ του Κούτσι έξω από την περιοχή, αποκρούει σωτήρια ο Κηπουρός.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

-Αλλαγή για τον Πανιώνιο: Ο Μενδρινός πήρε τη θέση του Πετκάκη.

45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

33' Κακό σουτ του Αμπντουλάγιεφ, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα μετά από λάθος διώξιμο του Πατσατζόγλου.

27' -Αλλαγή για τον ΠΑΣ: Ο Σκαρντοβέλι Βάντερσον παίρνει τη θέση του Ζαραδούκα. Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Ηπείρου...

19' Πρώτη επιθετική προσπάθεια από τον ΠΑΣ, με τον Ζαραδούκα να βγάζει μια σέντρα, αλλά αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του Σιδεράκη.

16' Σουτ του Κούτσι έξω απο την περιοχή, άουτ.

7' Σουτ του Αμπντουλάγιεφ έξω από την περιοχή, ο Κηπουρός δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο Μιχαήλ έδιωξε σε κόρνερ.

2' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο, ύστερα από κάθετη πάσα του Σάμαρη στον Κούτσι, ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ με τον Κηπουρό, με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να διώχνει σε κόρνερ.

1' Έναρξη αγώνα

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κούρντι, Σιόβας, Αμπντουλάγιεβ, Πετκάκης, Πιερ, Σάμαρης, Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ανδράλας, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Κώτσιος, Μιχάηλ, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Ζαμπρέλα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags