Facebook Pixel Χαμός με πρώην τεχνικό ομάδας της SL και δημοσιογράφο
| 2024-03-12 15:45:00

Χαμός με πρώην τεχνικό ομάδας της SL και δημοσιογράφο: "Ρώτα τη γυναίκα σου αν είναι πιο ευτυχισμένη όταν λείπεις"

Sportdog Team
Χαμός με πρώην τεχνικό ομάδας της SL και δημοσιογράφο: "Ρώτα τη γυναίκα σου αν είναι πιο ευτυχισμένη όταν λείπεις"

Απασφάλισε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου ξένος προπονητής που στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε από πάγκο ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γκιγιέρμο Αμπασκάλ: Παρελθόν από τη Σπαρτάκ Μόσχας αποτελεί ο πρώην τεχνικός του Βόλου, μετά την ήττα της Δευτέρας (11/3) από τη νεοφώτιστη Φάκελ Βορονέζ, με την ρωσική ομάδα να είναι στην 7η θέση και τους οπαδούς στα... κάγκελα για τις κακές εμφανίσεις.

Μάλιστα τα αίματα... άναψαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, με τον νεαρό τεχνικό να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με δημοσιογράφο.

-Την περασμένη εβδομάδα φέρατε ισοπαλία με τη Ζενίτ και τώρα χάσατε από την Φάκελ με εσένα στον πάγκο. Μπορεί να παίζει καλύτερα η Σπαρτάκ όταν δεν είσαι εκεί;

«Μπορείς να ρωτήσεις τη γυναίκα σου αν δεν είναι πιο ευτυχισμένη χωρίς εσένα; Στη ζωή μου έχω γνωρίσει πολλούς έξυπνους ανθρώπους που σε ιδιαίτερες στιγμές ήξεραν πώς να χρησιμοποιούν τις σωστές λέξεις. Αυτό είναι παράδειγμα για άλλους», είπε ο Σεβιγιάνος κόουτς.

-Υπάρχουν ρωγμές στον γάμο σου με τη Σπαρτάκ. Δεν νομίζεις; συνέχισε o δημοσιογράφος.

«Εσύ συνεχίζεις να ρωτάς!», είπε στη συνέχεια ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags