Facebook Pixel Sportdog.gr | Προειδοποιεί ο Στέλιος Γιαννακόπουλος: "Γεμάτη εμφάνιση από την Εθνική - Ηχηρό μήνυμα για τον αντίπαλο"
| 2024-03-23 11:12:00

Προειδοποιεί ο Στέλιος Γιαννακόπουλος: "Γεμάτη εμφάνιση από την Εθνική - Ηχηρό μήνυμα για τον αντίπαλο"

Sportdog Team

Για την εμφάνιση και τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος και το ματς με τη Γεωργία μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Στέλιος Γιαννακόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τη νίκη της Εθνικής: «Ήταν μια πολύ πειστική εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Ήταν μια γεμάτη εμφάνιση που ήταν μήνυμα για τον αντίπαλο, τον κόσμο και τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν φτιάξει ένα δυνατό γκρουπ και αν έχουν την ίδια εικόνα θα προκριθούμε στην τελική φάση του Euro. Καταλαβαίνεις ότι το κλίμα είναι καλό και το γουστάρουν όσοι είναι εκεί. Είναι έτοιμοι όσοι παίζουν και όσοι δεν παίζουν να βοηθήσουν. Σε κάθε παιχνίδι το μήνυμα των διεθνών ήταν ηχηρό».

Για την Εθνική του 2004 και αν υπάρχουν κοινά στοιχεία: «Μπορεί οι εποχές και οι παίκτες να αλλάζουν αλλά η Εθνική είναι μια. Τα παιδιά χαίρονται που βρίσκονται και παίζουν στην ομάδα, βγαίνει αυτό στο χορτάρι και το απολαμβάνει και ο κόσμος. Δεν θα μπω σε συγκρίσεις. Είναι άδικο για τα παιδιά γιατί εμείς βάλαμε τον πήχη ψηλά αλλά ευχόμαστε όλοι να ξαναγίνει».

Για τον Πογέτ: «Από ανθρώπους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο δεν θα έπρεπε να αμφισβητηθεί. Εύκολα βάζουμε ερωτηματικό δίπλα από κάθε πρόσωπο, δεν έχουμε υπομονή να περιμένουμε, θέλουμε αποτελέσματα χθες. Είμαστε έτσι σα λαός».

Για το αν υπάρχει κομβικός παίκτης: «Όχι, η ομάδα είναι ένα γκρουπ. Κάποιοι θα παίξουν και κάποιοι όχι. Ο Κωνσταντέλιας σε άλλη Εθνική θα ήταν βασικός αλλά χθες ποιος να έβγαζες έξω; Έχει ευχάριστο πονοκέφαλο ο Πογέτ και πολλές επιλογές για να κάνει την ενδεκάδα. Υπάρχει ποιότητα και ταλέντο και μακάρι να βγουν και την τρίτη». 

Για το ματς με τη Γεωργία: «Πιστεύω θα το πάρουμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολο αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί η γλώσσα του σώματος των παιδιών μας το μαρτυρά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags