Facebook Pixel Τότε οι αποφάσεις για την τιμωρία της Φενέρ για το ματς με Τράμπζονσπορ
| 2024-04-01 15:17:00

Τότε οι αποφάσεις για την τιμωρία της Φενέρ για το ματς με Τράμπζονσπορ - Στον... αέρα τρεις παίκτες!

Sportdog Team
Τότε οι αποφάσεις για την τιμωρία της Φενέρ για το ματς με Τράμπζονσπορ - Στον... αέρα τρεις παίκτες!

Εξελίξεις στη γειτονική χώρα μιας και πλέον έγινε γνωστό το πότε θα ανακοινωθούν οι ποινές για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Φενέρμπαχτσε: Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια μετά το τέλος της Τράμπζονσπορ με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στις 17 Μαρτίου, όταν οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες των φιλοξενούμενων, με κάποιους από αυτούς να απαντούν στα χτυπήματα που δέχθηκαν.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η Πειθαρχική επιτροπή της τουρκικής ομοσπονδίας κάλεσε σε απολογία την ομάδα της Τραπεζούντας, τον προπονητή της, καθώς και τρεις παίκτες της Φενέρ, πιο συγκεκριμένα τους Οσαγί, Οουστερβόλντε και Εγκριμπαγιάτ, ενώ κλήθηκαν σε απολογία και οι Τσιφτλίκ, Οζκάν μέλη της διοίκησης, που επίσης συμμετείχαν στην ένταση.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πάντως ότι η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να συνεδριάσει την Τρίτη (2/4) για να αποφασίσει την επίσημη αντίδρασή της για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα, με το ενδεχόμενο αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα να βρίσκεται στο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε αποστολή ξανά με Ολυμπιακό - Τον... τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ πριν την ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο στόπερ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags