Facebook Pixel Πρώην παίκτης γνωστής ευρωπαϊκής ομάδας άφησε σημείωμα αυτοκτονίας
| 2024-04-06 05:10:00

ΣΟΚ! Πρώην παίκτης γνωστής ευρωπαϊκής ομάδας άφησε σημείωμα αυτοκτονίας στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Πρώην παίκτης γνωστής ευρωπαϊκής ομάδας άφησε σημείωμα αυτοκτονίας στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο περιστατικό σε χώρα της Ευρώπης με ποδοσφαιριστή να αφήνει σημείωμα αυτοκτονίας στα προσωπικά του social media σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.

Πέρσι Πράδο: Συναγερμός σήμανε μετά την ανάρτηση που έκανε ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής, που είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο και από το 2014 μέχρι το 2021 ήταν στη Ναντ, χωρίς να καταφέρει να κάνει την καριέρα που περίμεναν όλοι, μιας και στα τέλη προηγούμενης εβδομάδας ζητούσε συγγνώμη από τον πατέρα του «για την ντροπή που του προκάλεσε», από τους φίλους του «να προσέχουν τη μητέρα του και το παιδί του» και από την κοπέλα του, το «άλλο του μισό» άλλη μία συγγνώμη «που την πλήγωσε περισσότερο απ' όλους», ζητώντας μάλιστα να μην κλάψει κανείς για εκείνον.

«Καλημέρα σε όλους. Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Ο Πέρσι είναι καλά και είναι με την οικογένειά του», έγραψε πάντως ο Πέρσι Πράδο λίγες ώρες μετά την έκταση που πήραν οι προηγούμενες αναρτήσεις του και μετά την κινητοποίηση από την πλευρά των οικείων του, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν - Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα - Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags