Την περασμένη εβδομάδα και κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΑΕΚ, κατά της οικογένειας Ψωμιάδη, οι δικαστές ενημέρωσαν και τις δύο πλευρές πως μέχρι την σήμερα θα έπρεπε να καταθέσουν από ένα υπόμνημα. Έτσι και έγινε. Οι νομικοί εκπρόσωποι του Big Mac, προσπάθησαν να αποδείξουν πως τα εισοδήματα του Σταύρου και της Χριστίνας, είναι αποκλειστικά και μόνο δικά τους και δεν προκύπτει από πουθενά πως τα λεφτά είναι του πατέρα τους. Οι τρόποι που... εφηύραν οι νομικοί εκπρόσωποι, ήταν αρκετοί, όμως το aek365 παρουσιάζει τους πιο... χτυπητούς.

Το 1997 και σε ηλικία 12 χρονών, ο Σταύρος Ψωμιάδης φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έχει τον πλήρη έλεγχο των αλόγων της οικογένειας. Μάλιστα, έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Αγγλία και έχει μετακινήσει περισσότερα από 300 άλογα, έχοντας την απόλυτη ευθύνη των αγοραπωλησιών και της διαχείρισής τους. Αυτό το... επάγγελμα το έκανε για δύο χρόνια, όντας μαθητής. Το 1999, σύμφωνα με το υπόμνημα που κατατέθηκε, ήταν ο απόλυτος «άρχοντας» στα νυχτερινά μαγαζιά του πατέρα του, καθώς δήλωνε εισοδηματίας και εισέπραττε όλα τα έσοδα. Παράλληλα, το 1999, φαίνεται να αγοράζει ένα ιπποφορβείο στις Μουριές, κάτι που του εξασφάλιζε ακόμα περισσότερα χρήματα. Και όλα αυτά για ένα παιδί που δεν έχει δικαίωμα να ανοίξει, ούτε λογαριασμό στην τράπεζα.

Όσο για το σπίτι στο Ψυχικό, όπου είναι στο όνομα της κόρης του Ψωμιάδη, αυτό φαίνεται (σύμφωνα με το υπόμνημα) ότι αγοράστηκε από τον τσεκαδόρο των μαγαζιών του Big Mac ως προίκα στην Χριστίνα. Ακόμα και αν προσπεράσουμε το γεγονός, πως ένας τσεκαδόρος μπορεί να αγοράσει για προίκα, μία βίλλα που η πραγματική της αξία, το 1995, ανέρχεται στο ποσό των 350 εκατ. δραχμών (αντικειμενική αξία 137 εκατ. δραχμές), προκύπτει από αποφάσεις δικαστηρίου, ένα άλλο περίεργο γεγονός. Το συγκεκριμένο σπίτι το διεκδικούσαν στα δικαστήρια, ως το 1997, οι δικαιούχοι μιας κληρονομιάς. Η απόφαση τελεσιδίκησε τότε και ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να γίνει πώληση των 1995, όπως ισχυρίζεται η πλευρά Ψωμιάδη. Φυσικά και τα απαραίτητα έγγραφα έχουν ήδη κατατεθεί από την πλευρά της ΑΕΚ και πλέον απομένει η απόφαση του δικαστηρίου. Το ζητούμενο είναι να... υπάρχει και η ΑΕΚ μέχρι τότε και να μην την αφήσουν οι μέτοχοι στην μοίρα της.