Facebook Pixel O Ντέμης και ο Σαουδάραβας!
| 2012-02-24 19:35:00

O Ντέμης και ο Σαουδάραβας!

O Ντέμης και ο Σαουδάραβας!

Ο Γιώργος Τσακίρης αποκαλύπτει όλα τα δεδομένα της (εδώ και μήνες) υπόθεσης Τούρκι Αλ Σουντάιρι και το ενδεχόμενο επένδυσης στην ΑΕΚ...

Η επιθυμία του Πρίγκιπα Ναΐφ Μπιν Αμπντάλ Αζίζ Αλ Σαούντ (σε συντομία τον αποκαλούν Ναΐφ) είναι εδώ και πολλούς μήνες να επενδύσει στην Ελλάδα σε ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ και έπειτα να μπει και στο χώρο του θεάματος αλλά και του αθλητισμού.
Αυτή του την επιθυμία – απόφαση την έχει εκφράσει στους στενούς συνεργάτες του στην Σαουδική Αραβία και αυτός ήταν ο σκοπός των ταξιδιών που έκανε ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι στην Αθήνα προ μηνών. Να βρει δηλαδή τα πρότζεκτ εκείνα στα οποία αξίζει να επενδύσουν οι εταιρείες τις οποίες ελέγχει ο Πρίγκιπας Ναΐφ και εκ των οποίων αρκετές είναι κατασκευαστικές!
Στις συχνές επισκέψεις του στη χώρα μας και την Αθήνα ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι έψαξε, ρώτησε και έμαθε για την ΑΕΚ και μέσω τρίτων αιτιών (εκδηλώσεις μέσω της εταιρείας eleven) προέκυψε η επαφή – γνωριμία με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στην bwin

Οι συναντήσεις και το νοσοκομείο
Οι συναντήσεις των δυο ανδρών το προηγούμενο διάστημα, δηλαδή κοντά στον περασμένο Δεκέμβριο και πριν, ήταν συνεχείς και μάλιστα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επισκεφτεί σε νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε τον Τούρκι και εκείνη την ημέρα είχε και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.
Νωρίτερα υπήρξαν οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ Νικολαΐδη και Τούρκι για το ενδεχόμενο επένδυσης στο χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι του ελληνικού τραγουδιού. Από κει ξεκίνησαν και οι κουβέντες για το ενδεχόμενο επένδυσης στο ποδόσφαιρο...

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags