Σφάζεται όλη η Premier League στα πόδια του Κώστα Μανωλά! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει στον αγγλικό Τύπο με τον νεαρό στόπερ της ΑΕΚ. Στην αρχή ήταν η Έβερτον, η οποία αν και κατέθεσε πρόταση ο Μανωλάς δεν πήγε, ενώ τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν τα ονόματα των Γουίγκαν και Μπόλτον. Το Σάββατο φούντωσαν τα σενάρια και για τη Νιουκάστλ, της οποίας το ενδιαφέρον μετέφερε την Παρασκευή στο Sky Sports ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά στην Αγγλία, Κρις Ναθάνιελ.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα “fansfc.com” κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ, η οποία όπως αναφέρει ο τίτλος του κειμένου είνα: "Έτοιμη να κάνει κίνηση για τον Μανωλά".

Στο ρεπορτάζ τονίζεται: "Ο 20χρονος Έλληνας αμυντικός ήταν στο στόχαστρο της Έβερτον, αλλά τον Γενάρη ο Ντέβιντ Μόγες αποφάσισε να αποκτήσει επιθετικό παρά αμυντικό. Ο Μανωλάς παίζει στην ΑΕΚ, όμως μπορεί να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Νιουκάστλ να αναμένεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον παίκτη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι".

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με τον νεαρό στόπερ. Λέτε γι' αυτό να απέρριψε την πρόταση της Έβερτον; Ήξερε κάτι παραπάνω; Γιατί όλο περισσότερες ομάδες δηλώνουν την επιθυμία τους για την απόκτησή του.