Facebook Pixel Θα τον ξαναδιώξετε;
| 2012-03-06 19:00:00

Θα τον ξαναδιώξετε;

Θα τον ξαναδιώξετε;

Μια τεράστια ευκαιρία τείνει να χαθεί στην ΑΕΚ με Μελισσανίδη! Ο άνθρωπος έχει σχέδιο για τη... νεκρανάσταση της Ένωσης αλλά κινδυνεύει να πάει... στράφι, λόγω της άρνησης των Γκούμα-Χατζηιωάννου να συμβάλλουν

Είναι απορίας άξιον αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ! Η ομάδα παραπαίει και περιμένει την τιμωρία της UEFA να έρχεται κατακέφαλα αφού οι μέτοχοι δεν καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους. Η μόνη λύση που φαινόταν στον ορίζοντα ήταν οι αποφάσεις που θα έπαιρναν οι πέντε ισχυροί Ενωσίτες επιχειρηματίες (Νοτιάς, Παππάς, Μελισσανίδης, Γκούμας, Χατζηιωάννου), οι οποίοι κλήθηκαν από τον πρόεδρο του “Θεμέλιο 21”, Γιάννη Βούρο σε μια ιστορική συνάντηση για τη σωτηρία της ομάδας του Δικέφαλου αετού.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Μελισσανίδης είχε θέσει απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία του να δηλώσουν παρόντες τα υπόλοιπα τέσσερα δυνατά ονόματα. Νοτιάς και Παππάς δήλωναν θετικοί, Γκούμας και Χατζηιωάννου όμως με επιστολή τους αρνήθηκαν οποιαδήποτε πιθανή εμπλοκή τους στην ΠΑΕ.

Αυτή η εξέλιξη χαρακτηρίστηκε ως “χαμένη ευκαιρία” για την ΑΕΚ, αφού ο... τίγρης φερόταν ψημένος να δραστηριοποιηθεί ξανά, έχοντας μάλιστα καταπονήσει σχέδιο για τη σωτηρία της ΑΕΚ!

Το πλάνο του ισχυρού άνδρα της Aegean ήταν βασισμένο σε τέσσερις άξονες και περιλάμβανε επιγραμματικά:

-Δέκα εκατομμύρια ευρώ από τον καθένα από τους 4+1 επενδυτές, σύνολο 50 εκατ. ευρώ

-Τα μισά χρήματα να πάνε για το έργο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

-Διατήρηση στο ρόστερ των Ελλήνων παικτών και δημιουργία ελληνικής ομάδας μαζεμένης σε κόστος με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές

-Οικονομική εξυγίανση της ΑΕΚ και στη χειρότερη περίπτωση να δημιουργείται κάθε χρόνο ένα άνοιγμα της τάξης των 2-3 εκατ. ευρώ, που οι συγκεκριμένοι πέντε μέτοχοι από κοινού δεν θα έχουν πρόβλημα να καλύπτουν βάσει και των δυσκολιών της τωρινής εποχής.

Απ' ότι φαίνεται, με τη στη στάση τους οι Γκούμας-Χατζηιωάννου τον διώχνουν ξανά τον Μελισσανίδη από την ΑΕΚ! Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης έφαγε... πόρτα. Αρχικά το 2005 με τις εκλογές της Ερασιτεχνικής και τρία χρόνια αργότερα με την πρόταση που είχε καταθέσει για να μπει στην ΠΑΕ (Μάιος 2008), με την ανεκδιήγητη ατάκα του Τάκη Κανελλόπουλου, ότι «η ΑΕΚ κοστολογείται στα 200 εκατ. Ευρώ».

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι από το 2009 και μετά άπαντες παρακαλούσαν τον Μελισσανίδη να βοηθήσει, αυτός δεν φαινόταν θετικός και τώρα που είναι οι εξελίξεις παγώνουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags