Facebook Pixel Εμείς για αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει
| 2012-03-14 21:24:00

Εμείς για αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει

Εμείς για αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει

Ως άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Βαρδινογιάννη πέρασε την πόρτα του Παναθηναϊκού ο Γόντικας, αλλά φαίνεται πως τα κόζια έχουν αλλάξει στην ΠΑΕ και θα συνεχίσει στη θέση του μόνο αν υπάρξει "εποχή Βγενόπουλου"!

Ο σκύλος έκανε μία βόλτα μέχρι τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και η μύτη του άρχισε να τον φαγουρίζει... Δεν είναι και λίγο αυτό που υπέπεσε στην αντίληψή του. Πως ο Δημήτρης Γόντικας, δηλαδή, δεν χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιάννη Βαρδινογιάννη το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός πως ο Τζίγγερ τον κάλεσε να εργαστεί στον Παναθηναϊκό. Όχι για θέματα που αφορούν την τεχνοκρατική πλευρά της δουλειάς του, αλλά για γενικότερους χειρισμούς του πρόεδρου σε θέματα που έχουν να κάνουν με όσα ακούστηκαν στο τελευταίο Δ.Σ., αλλά και την πιο στενή επαφή που φαίνεται πως έχει το τελευταίο διάστημα ο Γόντικας με τον Βγενόπουλο...

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, άλλωστε, λένε πως τα ψωμιά του στην ΠΑΕ τα έχει φάει ο πρόεδρός της. Και θα συνεχίσει στην ίδια θέση μόνο αν αλλάξει η κατάσταση και στο προσκήνιο βρεθεί οριστικά ο Βγενόπουλος. Κάποιοι λένε, μάλιστα, πως θα έπρεπε ήδη να αρχίσει το πακετάρισμα, αν και ...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Στην περίπτωση του προεδρεύοντος αντιπροέδρου ταιριάζει... γάντι ο στίχος από το τραγούδι "Άνοιξε το παράθυρο" του Αντώνη Καλογιάννη: "Εμείς για αλλού κινήσαμε και αλλού η ζωή μας πάει".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags