Facebook Pixel Στο παρά πέντε η ...Θεοπούλα!
| 2012-03-17 22:21:00

Στο παρά πέντε η ...Θεοπούλα!

Στο παρά πέντε η ...Θεοπούλα!

Οι προσευχές του Κωστένογλου εισακούστηκαν και η ΑΕΚ τη γλίτωσε στο παρά πέντε στην Τρίπολη. Ο Λεονάρντο ισοφάρισε 1-1 στο 86΄ τον Αστέρα που προηγήθηκε στο 54΄ με Ναβάρο.

Στο παρά πέντε γλίτωσε η ΑΕΚ την ήττα στην Τρίπολη! Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 54' με τον Ναβάρο με τους “κιτρινόμαυρους” να χάνουν στη συνέχεια τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, στο 86' πάντως οι προσευχές του Κωστένογλου εισακούστηκαν και ο Λεονάρντο ισοφάρισε με ωραίο πλασέ. Έτσι η Ένωση πέρασε ξανά στην 3η θέση δίπλα στον Ατρόμητο με τον οποίο συγκατοικεί έχοντας 43 βαθμούς.

Ο Αστέρας μπήκε πιο φορτσάτος στα πρώτα λεπτά, ήταν κινητικός και έδειξε τη διάθεσή του να κάνει παιχνίδι πιέζοντας την Ένωση στα καρέ της! Ειδικά στο 4' θα μπορούσε να προηγηθεί στο 4' αλλά ο Ουσέρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος έκανε άλλες δύο καλές αποκρούσεις στον αγώνα. Η ΑΕΚ σταδιακά άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και να πλησιάζει την εστία του Μπαντή από το πρώτο τέταρτο και μετά. Η Ένωση προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ παρά με οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες. Έχασε μάλιστα την ευκαιρία του αγώνα με τον Λεονάρντο στο 35' να σημαδεύει τα... περιστέρια από καλή θέση μέσα από την περιοχή. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει 0-0.

Στο δεύτερο μέρος πάντως οι προσπάθειες του Αστέρα έφεραν καρπούς. Στο 54' οι Αρκάδες χτύπησαν στην κόντρα, ο Ροτζέριο έβγαλε τον Ναβάρο τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Τρία λεπτά νωρίτερα βέβαια οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να λέει όχι στον νεοεισερχόμενο Μπρέσκα.

Η ΑΕΚ στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση, την κυνήγησε με σουτ και από στημένες φάσεις, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα. Μέχρι το 86' δηλαδή που μίλησε ξανά ο Λεονάρντο! Ο Βραζιλιάνος ύστερα από πάσα του Κλωναρίδη έπιασε ένα καλό πλασέ και έφερε το ματς στα ίσια, σημειώνοντας το 11' γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις).

Η Ένωση θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν ο Γκερέιρο ήταν λίγο πιο τυχερός στο 88', αλλά δεν τη χάλασε κιόλας που ο Περόνε δεν ήταν εύστοχος στις καθυστερήσεις... Έτσι έμεινε το 1-1 ως τελικό σκορ.

Λήξη αγώνα.

93' Σουτ του Περόνε για λίγο άουτ.

91' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Χούλι στη θέση του Ροτζέριο.

89' Κίτρινη στον Καφέ.

88' Καλό σουτ του Γκερέιρο, ο Μπαντής απέκρουσε σε κόρνερ.

86' Γκολ για την ΑΕΚ: Ύστερα από γύρισμα του Κλωναρίδη ο Λεονάρντο έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ. 1-1

79' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορμίκα, η μπάλα στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου.

77' Κίτρινη στον Μανωλά.

76' -Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Γκερέιρο στη θέση του Κάρλος.

70' Κίτρινη κάρτα σε Μπαρτολίνι και Λυμπερόπουλο.

69' -Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Κλωναρίδης στη θέση του Σιαλμά.

62' -Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο 16χρονος Ταξιάρχης Φούντας κάνει ντεμπούτο και παίρνει τη θέση του Κάρλος.

62' Καλό σουτ του Κάρλος άουτ.

60' Σουτ του Ροτζέριο από μακριά άουτ...

54' Γκολ για τον Αστέρα: Σε αντεπίθεση του Αστέρα ο Ναβάρο βγήκε τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο και άνοιξε το σκορ με πλασέ.

51' Τρομερός ο Κωνσταντόπουλος. Ο Μπρέσκα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος είπε όχι στο 1-0.

50' Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα, έξω ο Ράγιος μέσα ο Μπρέσκα

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

-Αλλαγή για τον Αστέρα: Ο Περόνε αντί του Σολάκη.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

44' Σουτ του Φορμίκα ψηλά άουτ.

43' Ο Χοσέ Κάρλος βρήκε πεδίο βολής έξω από την περιοχή αλλά το σουτ ήταν άστοχο.

41' Ευκαιρία για τον Αστέρα ο Σολάκης άφησε στον Ράγιος του οποίου το σουτ έφυγε άουτ.

38' Κίτρινη κάρτα στον Σολάκη.

35' Χαμένη ευκαρία με το σουτ του Λεονάρντο από καλή θέση να βγαίνει ψηλά άουτ.

28' Σουτ από τον Ράγιος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Dimi.

25' Καλό σουτ του Κάρλος έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπαντής.

17' Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Λάθος της άμυνας του Αστέρα, ο Λυμπερόπουλος πήρε και έστρωσε για τον Κάρλος που έκανε το σουτ, για να αποκρούσει ο Μπαντής.

4' Aδύναμο σουτ του Λεονάρντο δεν ανησύχησε ο Μπαντής.

2' Δυνατό σουτ του Ουσέρο εκτός περιοχής, επεσε και μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος.

1' Έναρξη αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Ράγιος, Ναβάρο, Σολάκης.

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Κοντοές, Μάκος, Καφές, Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Σιαλμάς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags