Facebook Pixel Ολική επαναφορά ελέω… Μάντζιου και ενστίκτου επιβίωσης
| 2012-03-25 17:18:00

Ολική επαναφορά ελέω… Μάντζιου και ενστίκτου επιβίωσης

Ολική επαναφορά ελέω… Μάντζιου και ενστίκτου επιβίωσης

Ο Μάντζιος έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Άρη, αποδεικνύοντας πως σέβεται την επιθυμία των ανθρώπων να γιορτάζουν την ημερομηνία γέννησής τους. Διαβάστε την ανάλυση του Πανιώνιος-Άρης.

Η επιπόλαια διαχείριση μετά το 1-2 ξύπνησε το ένστικτο της επιβίωσης των κιτρινόμαυρων και προσέφερε την ευκαιρία για ολική επαναφορά. Σε αντίθεση με τον ομόλογό του, ο Μασάδο τροποποίησε τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας του και προέβη σε αλλαγές προσώπων και τακτικής προκειμένου να κυνηγήσει τις πιθανότητες νίκης με την πλάτη στον τοίχο. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι προσέφερε έντονες συγκινήσεις, αγωνιώδη διακύμανση και διεξήχθη με απολύτως ποδοσφαιρικούς όρους χωρίς τη διακοπή της ροής του από ανόητες άσκοπες διαιτητικές παρεμβάσεις.

Προβληματική ανάπτυξη παιχνιδιού απέναντι σε οργανωμένη άμυνα

Παρά την επίτευξη τεσσάρων τερμάτων, ο Άρης απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δε βρίσκει τρόπο να «σπάσει» συμπαγείς άμυνες καθώς δε διαθέτει ποδοσφαιριστές με δημιουργική ικανότητα και ταλέντο στις μεταβιβάσεις. Η επιθετική δυσλειτουργία οφείλεται στους εξής λόγους:

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags