Facebook Pixel Μονομαχία Τζίγγερ-Βγενό με ηττημένο τον Παναθηναϊκό!
| 2012-04-03 21:45:00

Μονομαχία Τζίγγερ-Βγενό με ηττημένο τον Παναθηναϊκό!

Μονομαχία Τζίγγερ-Βγενό με ηττημένο τον Παναθηναϊκό!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό με τους μεγαλομετόχους. Εδώ και κοντά τέσσερα χρόνια πλακώνονται Βαρδινογιάννης - Βγενόπουλος.

Η κόντρα τους, μάλιστα, γίνεται καθαρά σε προσωπικό επίπεδο κι έχει να κάνει με μπίζνες κι όχι τόσο με τον Παναθηναϊκό. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ακόμα και σήμερα, που η πράσινη ΠΑΕ βρίσκεται μια ανάσα από την επίσημη χρεοκοπία, συνεχίζεται το ίδιο βιολί. Ο Βαρδινογιάννης, δηλαδή, το μόνο που ήθελε να πει με τις ανακοινώσεις του είναι ότι έχει δίκιο ο ίδιος κι όχι ο Βγενό. Ή μήπως έδωσε ο Τζίγκερ καμία απάντηση στον κόσμο της ομάδας που αγωνιά για το τι μέλλει γενέσθαι;

Όσο, λοιπόν, ο ένας τα φορτώνει στον άλλον, τόσο ο Παναθηναϊκός θα μένει ακέφαλος κι ένα βήμα από την καταστροφή. Μέχρι που τελικά θα έρθει αυτή η καταστροφή!

Η ερώτηση είναι η εξής: Ενδιαφέρεται κανένας φίλος του Παναθηναϊκού αν έχει δίκιο ο Τζίγκερ ή ο Βγενό; Ποιος νοιάζεται για μια προσωπική - επιχειρηματική κόντρα; Αυτό που καίει τους οπαδούς, έτσι τουλάχιστον όπως το αφουγκραζόμαστε, είναι αν θα μπορέσει να ορθοποδήσει η ομάδα, η οποία είναι αθωράκιστη και οδεύει προς την καταστροφή. Τίποτα άλλο!

Το αν, λοιπόν, ο Βαρδινογιάννης βγάζει μια ανακοίνωση που δεν λέει τίποτα επί της ουσίας και επαναλαμβάνει σχεδόν τα ίδια στους παλαίμαχους, με ένα κάρο μπηχτές για τον Βγενόπουλο, αυτό δεν αφορά ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε τους οπαδούς. Αφορά μόνο τον Βαρδινογιάννη και την κόντρα του με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Ούτε είναι δυνατόν ο μεγαλομέτοχος να πετάει το μπαλάκι συνέχεια αλλού.

Η κατάσταση, λοιπόν, έχει ξεφύγει για τα καλά στον Παναθηναϊκό και η ευθύνη είναι πολλών, όχι μόνο ενός. Η πολυμετοχικότητα έβγαλε στην επιφάνεια πολλά προβλήματα και η ομάδα έχει χοντρό πρόβλημα. Και ποιος να το λύσει;

Και μόνο το γεγονός ότι ο σύλλογος είναι πληγωμένος και ο μεγαλομέτοχος κάνει εφτά ολόκληρους μήνες να πάρει θέση, λέει πολλά. Όπως πολλά λέει και το γεγονός ότι αφέθηκε ο Τσάκας να παίζει μπάλα ανενόχλητος.

Από εκεί και πέρα, όσο τραβάει η μονομαχία Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου, τόσο ο Παναθηναϊκός θα χώνεται περισσότερο στο πρόβλημά του. Αν κάποτε οι μέτοχοι της πράσινης ΠΑΕ αναλογιστούν ποιον σύλλογο κουμαντάρουν, τότε ίσως ξημερώσει νέα μέρα. Μέχρι τώρα, πάντως, κανείς δεν το έχει καταλάβει. Ή έστω οι περισσότεροι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags