Το μέλος της διοικούσας επιτροπής είπε αρχικά: «Είμαι ενθουσιασμένος με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Πήραμε μία μικρή στενοχώρια χθες ότι γιατί νίκησε ο Ολυμπιακός. Εγώ, μετά τον Παναθηναϊκό, είμαι με τον Αρη.

Πολύ σύντομα θα κληθούμε να συζητήσουμε σημαντική ζητήματα με πρώτο το οικονομικό. Θα προτρέψω τους μετόχους να συνεισφέρουν ανάλογα με το ποσοστό τους. Πρέπει να μπούν λεφτά για να κάνουμε το προγραμματισμό μας. Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια της σπατάλης και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.


Ο Νικόλας Πατέρας ήταν ένας εξαιρετικός πρόεδρος, μας ανέβασε αλλά είχε και πολλά χρήματα στη διάθεσή του. To διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει μετά το παιχνίδι του Καραϊσκάκη».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού είπε:  «Από τότε που υπάρχει η διοικούσα επιτροπή, ο Παναθηναϊκός παίζει καλά. Και πρώτοι να μην κόψουμε το νήμα, το θέμα είναι να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε επίσης ετοιμάζει την πρότασή μας για τον Βύντρα. Αλλά πρώτα θέλω να ξέρω τι μου γίνεται στο οικονομικό».

Τέλος, μιλώντας για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε:«Ο Φερέιρα είναι σημαντικός άνθρωπος, θέλει όμως το χρόνο του. Θα δούμε για την παραμονή του. Εγώ είμαι ευχαριστημένος».